Adana Demirspor-Sivasspor maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda canlı yayınlanacak? İşte muhtemel 11'ler

Trendyol Süper Lig'de 10. haftanın açılış maçında Adana Demirspor, Net Global Sivasspor'u ağırlıyor. Yeni Adana Stadyumu'nda oynanacak mücadelenin canlı yayın bilgileri sporseverlerce merak ediliyor. Peki, Adana Demirspor-Sivasspor maçı ne zaman, saat kaçta ve hangi kanalda? Süper Lig Adana Demirspor Sivasspor maçı canlı izle bilgisi...

Adana Demirspor-Sivasspor maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda canlı yayınlanacak? İşte muhtemel 11'ler

Süper Lig'de 10.hafta heyecanı başlıyor. Açılış maçında Adana Demirspor, Sivasspor'u konuk edecek. Adana Demirspor lige iyi bir başlangıç yapamadı. 8 maçta 1 galibiyet 7 mağlubiyet alan Akdeniz ekibi 1 puanla ligin son sırasında yer alıyor. Adana Demirspor evinde oynayacağı bu karşılaşmada, taraftarı önünde bir galibiyetle moral bulmak istiyor. 

Haberin Devamı

Net Global Sivasspor, 9 maçta 3 galibiyet, 2 beraberlik ve 4 mağlubiyetle 11 puan topladı. Ligde 10. sırada yer alan kırmızı-beyazlılar'da, Adana Demirspor maçı öncesi Alex Pritchard, Uros Radakovic ve Emre Gökay'ın sakatlıkları devam ediyor.

Adana Demirspor-Sivasspor maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda canlı yayınlanacak İşte muhtemel 11ler

ADANA DEMİRSPOR - SİVASSPOR MAÇI NE ZAMAN?

Adana Demirspor-Sivasspor mücadelesi 25 Ekim Cuma günü saat 20.00'de başlayacak karşılaşmayı, hakem Atilla Karaoğlan yönetecek. Karşılaşma, beIN Sports 1 ekranlarından canlı ve şifreli olarak yayınlanacak.

Muhtemel 11'ler

Adana Demirspor: Vedat, Arda, Semih, Manev, Abdulsamet, İzzet, Maestro, Tayfun, Salih, Ali Yavuz, Barasi.

Net Global Sivasspor: Nikolic, Murat, Radakovic, Kamara, Uğur, Charisis, Moutousammy, Turgunbayev, Koita, Garry Rodrigues, Manaj.

YORUM YAZ