MENÜ

Adana Demirspor galibiyete hasret kaldı

Birçok yıldızından yoksun olarak Galatasaray karşısına çıkan Adana Demirspor, bir sürprize imza atamadı. Mavi Şimşekler’in, galibiyet hasreti 4 maça çıktı.

Adana Demirspor galibiyete hasret kaldı

Devre arasında birçok oyuncusunu kaybeden Adana Demirspor’da, Galatasaray mücadelesi öncesinde de büyük bir şok yaşandı. Yusuf Sarı ve Emre Akbaba gibi isimlerin, Sarı-Kırmızılılar karşısında sakatlığı sebebiyle forma giyemeyeceği aktarıldı. Adana’nın hocası Hikmet Karaman ise mücadele öncesinde, “Bütün gözler bizde. Ligdeki son haftada alınan sonuçlar ve puan durumu, bütün odaklanmayı bu maça çekti. Biz Adana Demirspor olarak Fenerbahçe ile de oynadık, yenmeye oynadık. Her maça aynı şekilde çıkıyoruz. Evimizde galip gelmek istiyoruz” dedi.

Haberin Devamı

‘Herkes bizi izliyor’

Cim Bom’un gücünün farkında olduğunu da aktaran Karaman, “Topa sahip olan bir takım. Bireysel kalitesi ve güçlü oyuncu grupları var. Bizim de var. Futbol oynamaya çalışacağız. Herkes bizi izliyor. Futbol adına bir şeyler ortaya koymalıyız” diye konuştu. Ancak Mavi Şimşekler’in çabası galibiyet için yeterli olmadı. Üst sıralardan iyice kopan Mavi Şimşekler’in galibiyet hasreti 4 maça çıktı.

YORUM YAZ