MENÜ

Aboubakar Galatasaray'ın kapısından dönmüş!

Galatasaray'ın eski oyuncusu Murat Erdoğan, Radyospor'da Spor Kazanı programında Özgür Sancar'a çarpıcı açıklamalarda bulundu.

Aboubakar Galatasaray'ın kapısından dönmüş!

Trabzonspor mağlubiyetiyle ilgili konuşan Erdoğan 'Galatasaray’ın oyun stratejisi Eren Derdiyok’un üzerine kuruluydu ve bu düzen Trabzon maçına kadar çok iyi uygulandı. Oyuncuların üzerinde yük artınca verim düşüyor. Eren ve Bruma’ya destek çıkan bir isim olmayınca sıkıntı oldu.' dedi.

Takımların zaman zaman çift forvet oynaması gerektiğine değinen Erdoğan 'Eren’i ve Bruma’yı besleyebilecek tek oyuncu Selçuk. Josue hala soru işareti. Eren çok fazla yalnız kalıyor. Yardımcı forvetle oynasa çok daha etkili olur. Eren'in omzunda büyük bir baskı var. Süper Lig’de hemen hemen tüm takımlar tek forvete döndü ama bence iki santrafor düşüncesi de unutulmamalı.' ifadelerini kullandı.

Galatasaray'ın Trabzonspor maçındaki 5 kritik hatası!

Son maçlarda kendisini göstermeye başlayan Aboubakar'ın transfer döneminde Galatasaray'ın kapısından döndüğünü belirten eski futbolcu 'Bana Galatasaray camiasından şu an görev yapan iki isim Aboubakar’ın kalitesini sordu. Ancak Beşiktaş oyuncuya daha erken bir teklifte bulunduğu için oyuncu da Beşiktaş’ı tercih etmiş. Oyun stilleri farklı da olsa, bence Aboubakar Gomez’i unutturacak. Aboubakar tarzında bir oyuncunuz varsa ona göre oynarsınız. Galatasaray’a gelse farklı bir sistem oynanırdı. Oyuncu Beşiktaş’ta ama gönül ister ki Galatasaray forması giyseydi. Eren’le beraber çok ama çok başarılı olurdu ama Aboubakar Beşiktaş’ta ve çok mutlu.' ifadeleriyle sözlerini noktaladı.


İddaa şampiyonluk oranlarını güncelledi! Beşiktaş, Galatasaray, Fenerbahçe...

Haberin Devamı
YORUM YAZ