MENÜ

Abdürrahim Albayrak: Haksız penaltılar, bize verilmeyen penaltılar...

Galatasaray yöneticisi Abdürrahim Albayrak, Galatasaray'ın Kasımpaşa'ya 2-1 mağlup olduğu maçın ardından açıklamalarda bulundu.

Abdürrahim Albayrak: Haksız penaltılar, bize verilmeyen penaltılar...


Spor Toto Süper Lig'in 22. haftasında Galatasaray, Kasımpaşa'ya 2-1 mağlup oldu ve liderliği Başakşehir'e devretti. Galatasaray yöneticisi Abdürrahim Albayrak, maçın hakemi Halis Özkahya'nın yönetimini eleştirdi. 45. dakikada Kasımpaşa lehine verilen penaltıyı değerlendiren Albayrak, ''Haksız penaltılar, bize verilmeyen penaltılar... Başka söyleyecek bir şey yok. Mağlup olduk, çok üzgünüz'' ifadelerini kullandı.

Abdürrahim Albayrak'ın açıklamaları şu şekilde:

Verilmeyen penaltılar var, bir de verilen penaltılar var. Hep susuyoruz, Galatasaray'a yakışır hareket etmek istiyoruz, kimseyi üzmemeye çalışıyoruz ama herkes bizi üzmeye başladı. Aslan bir kükrerse, nasıl kükreyeceğini herkesin bilmesini istiyorum. Topyekün ayağa kalktık, telefonlarımız susmak bilmiyor. Haksız penaltılar, bize verilmeyen penaltılar... Başka söyleyecek bir şey yok. Mağlup olduk, çok üzgünüz.

Konya ile oynadığımız kupa maçlarında 2'şer; Antalya maçında 1 verilmeyen penaltı, Sivas deplasmanında ceza sahasında yapılmayan faule penaltı verildi. İnsanlar kükrüyor, bir şeyler değişiyor. Biz kimsenin hakkını yemek istemiyoruz ama bu insanların bir emeği var.'' dedi.

Fatih Terim: Bu sene yapacak bir şey yok


Puan durumu - Süper Lig 25. hafta güncel puan durumu ve maç sonuçları

Haberin Devamı
YORUM YAZ