MENÜ

Abdullah Avcı'dan Arda Turan açıklaması

Başakşehir Teknik Direktörü Abdullah Avcı, Barcelona'dan transfer etmek istedikleri Arda Turan hakkında canlı yayında açıklama yaptı.

Abdullah Avcı'dan Arda Turan açıklaması

Arda Turan transferinin perde arkası, dev kulüplerle yaşanan şampiyonluk yarışı ve futbolun ekonomisi... Başakşehir Teknik Direktörü Abdullah Avcı, gündemdeki sıcak gelişmeleri CNN Türk'te yayınlanan Hafta Sonu programında değerlendirdi.

Abdullah Avcı'nın açıklamalarından başlıklar:

Dün akşam itibariyle Barcelona kulübüyle görüşmeler devam ediyordu. Çok net bir şey söyleyemiyorum ama her iki ekip de çaba gösteriyor.

Varolan bizi dünyada temsil etmiş, Türk futboluna ve kulübümüze katkı sağlar mı, onun çalışmalarını da yapacağız. Umarım olacak öyle hissediyorum. Olma ihtimalini yüzde 50'nin üzerinde görüyorum.

Arda Turan insan kalitesi yüksek, esprili sevimli. O bize yardım edecek, biz ona yardım edeceğiz.

Barcelona'dan Arda Turan açıklaması

Arda Turan'a başka ülkelerden de teklif geldiğini biliyorum. Arda'nın burayı tercih etmesinin nedeni aile ortamı olması. Benle, Emre abisiyle, Göksel başkanla yıllardır beraber. Ekonominin dışında Arda bu değerlere önem veren bir insandır. Bu değerler biraz daha öne çıktı.

"Arda toparlanacaktır"

Neymar'ın olmadığı dönemde Barcelona'ya çok katkısı oldu. Şu anda Barcelona'da antrenmanlara devam ediyor. Önceki Luis Enrique onu istiyordu. Ancak Valverde kadroya almıyor. Arda Turan toparlanır, hayata pozitif bakan bir çocuk. Yaşadığı bu olumsuzluktan dersler çıkarıp yoluna devam edecektir.

Şampiyonluk yarışında hepsinin çok şansı var. Kayserispor ve Göztepe de beklentilerin üzerinde. 100 senelik kulüplerle, bu kulüplerin medyasının verdiği destekle, ki dünyanın her yerinde bu böyledir. Onların içinde ayakta kalmaya çalışacağız. Onlar her zaman şampiyonluğa oynayan takımlar bundan sonra da oynayacaktır. 4 senedir ilk 4'te kalmak, şampiyonluğu kovalamak ve sürekli bir gelişim var, bu da şampiyonluk kadar gerekli. Bu sene olmazsa seneye de olabiliriz

Gazete manşetleri 13 Ocak 2018 Cumartesi

Oyun gücü oyun kalitesi olarak sahada en iyi takım biziz

"Galatasaray'ı her zaman yenebiliriz"

Fatih Terim yerli teknik adamların yerini açmıştır. Fatih Terim, Şenol Güneş ve Aykut Kocaman'la birlikte çalıştım. Güzel bir rekabet olacak. Galatasaray'ı her zaman yendik, yine yenebiliriz. En iyi hoca diye bakmıyorum. Ama başarılar bazında bakıldığında Fatih Terim öne çıkıyor. Ancak başarılıra tek başına bakılamaz.

"Arda gelirse iyi ikili olurlar"

Emre Belözoğlu 40 yaşına kadar oynar. Arda da gelirse bence iyi bir ikili olurlar. Atletico Madrid'de de oynamışlardı.

"Futbolcu sosyal hayatını yaşayacak!"

Futbolcu gezmeli. Sosyal hayatını yaşamalı. Etiler'e de gidecek, en iyi restoranlarda da yemeğini yiyecek. Sadece tesislerde yaşayan bir futbolcu olmaz. Böyle bir hayat yok.

BUGÜN İSTANBUL'A GELMESİ BEKLENİYOR

Bu arada Medipol Başakşehir yönetimi uzun süredir yoğun çaba verdiği Arda Turan konusunda mutlu sona ulaştı. Milli yıldız Arda Turan'ın Medipol Başakşehir için bugün İstanbul'a gelmesi bekleniyor.

Haberin Devamı
YORUM YAZ