MENÜ

5 maddede Galatasaray'ın transfer planı

Beşiktaş'ın 11 puan gerisinde giren Aslan, Mustafa Denizli önderliğinde transfer taarruzuna kalkacak.

5 maddede Galatasaray'ın transfer planı

Hürriyet Gazetesi'nin haberine göre, işte Galatasaray’ın 2016 yol haritası…

Ligde devre arasına lider Beşiktaş’ın 11 puan gerisinde giren Aslan, Mustafa Denizli önderliğinde transfer taarruzuna kalkacak. Tecrübeli hocanın, bir dediği iki edilmeyecek.

İşte Cim Bom’un yeni yıl planı...

1-ÜÇ MEVKiYE TAKViYE

Mustafa Denizli, Donk dışında Galatasaray’da direkt ilk 11 oynayacak düzeydeki genç futbolcuların listesini yönetim kuruluna verdi. Ofansif kanat, sağ bek ve forvet mevkiine ilk 11’de forma giyecek isimler alınacak. Bu takviyeler de takımdaki rekabeti artıracak.

Galatasaray'da karar anı

2-YASİN KULÜBEDE BEKLEYECEK

Denizli'nin ilk 11’de değişime gideceği kesin nokta sol kanat... Tecrübeli hoca, Yasin Öztekin’in performansını yeterli görmedi. Kanat takviyesi ile solda değişime gidecek olan Denizli, Yasin’den sonradan girip patlama yapmasını bekleyecek.

3-TANNANE KARARI...


Galatasaray’ın hocasının talebi doğrultusunda temasa geçilen oyuncular Simon Moses ve Tannane... Ancak Gentli Moses ‘fiziğinin Türkiye’yi kaldıramayacağı’ gerekçesiyle veto edildi. Heracles’ten Tannane’nin alınması ihtimali arttı. O gelirse, Podolski sola geçecek.

4-SAĞ BEKE ÜÇ ADAY


Savri'nin yerine sağ beke takviye yapacak olan Galatasaray’da aday sayısı 3’e indi. Kevin Diks ile maliyeti fazla bulunan Caceres liste dışı kaldı. Ajaxlı Van Rhijn, PSG’li Van der Wiel veya Gent’ten Thomas Foket gelecek.

5-IMMOBILE GELEBiLiR

Dört bir koldan transfer taarruzunda olan Galatasaray, devre arasında mutlaka forvete takviye yapacak. Sevilla’da forma giyen Immobile ile birlikte adı sır gibi saklanan bir golcüyle görüşmeler sıklaştı. Menajerlerin önerdiği Emmanuel Adebayor veto edildi.

Haberin Devamı
YORUM YAZ