MENÜ

30 bin taraftar idmana geliyor

Sarı-Kırmızılılar’ın Fenerbahçe derbisi öncesi cuma günü Türk Telekom Stadı’nda yapacağı antrenmana taraftarların yoğun ilgi gösterdiği öğrenildi. Yaklaşık 30 bin taraftarın idmanı tribünden izlemesi bekleniyor.

30 bin taraftar idmana geliyor

Aslan’ın kamp öncesi cuma günü saat 19.00’da Türk Telekom Stadı’nda yapacağı antrenmana 30 bin kişinin katılması bekleniyor. Taraftara açık gerçekleşecek idmana Sarı- Kırmızılılar’ın şimdiden yoğun ilgi gösterdiği belirtiliyor. Mağazalardan en az 19.05 TL’lik ürün veya Galatasaray Stadyum Müzesi’ne bilet alanların katılabileceği, kombinelerin de geçerli olduğu antrenmanın, benzeri görülmemiş bir atmosferde geçeceği tahmin ediliyor. Sarı-Kırmızılılar bu idmanla beraber havaya girip Fenerbahçe karşısına büyük bir özgüvenle çıkmanın hesapları içinde. Ayrıca bu etkinliğin kulübe önemli bir gelir getireceği de düşünülüyor.

Yönetim de ziyaret edecek

Antrenman öncesi ve sonrasında stat yanındaki mağazada yapılacak alışverişler, sıcak para kaynağı sağlayacak. Galatasaray Yönetimi’nin de bu antrenmanı ziyaret ederek hem takıma hem de teknik heyete destek vereceği öğrenildi.

Metin Karabaş

Haberin Devamı
YORUM YAZ