Arama

Popüler aramalar

194 MİLYON EURO! Neymar gidiyor!

Barcelona mali krizle yüzleşirken, Fransa'nın prestijli gazetesi L'Equipe, PSG'nin Katalanlar'ın yıldız oyuncusu Neymar'ın 194 milyon euroluk serbest bırakılma bedelini ödeyip Brezilyalı'yı takıma transfer etmek için hazır olduğunu iddia etti.

194 MİLYON EURO! Neymar gidiyor!


24 yaşındaki oyuncu gelecekte Messi'nin tahtına aday olarak gösterilmesinin yanı sıra, bir çok kulübün de transfer listesinde bulunuyor. İngiltere Premier Lig ekiplerinden Manchester United'ın da önümüzdeki yaz döneminin marka transferi olarak hedeflediği Neymar'ın babası ile birlikte menajerliğini yapan Wagner Ribeiro'dan PSG fanatiklerini umutlandıran bir açıklama geldi.

"Paris gibi bir yerde yaşayıp, PSG kalitesinde bir takımda oynamak her futbolcunun hayalidir" ifadelerini kullanan Riberiro, sözlerine Neymar'ın Barcelona'da şimdilik mutlu olduğunu belirterek devam etti.




"HAFTADA 373 BİN EURO"

Gazete, ayrıca dünyanın en güçlü atak hattının Brezilyalı halkasının haftalık kazancı olan 281 bin euro'nun 373 euroya çıkabileceğini de yazdı.

"POGBA UĞRUNA SATILABİLİR"

Barça, yaşadığı mali kriz yüzünden anlaşması 2018'de sona erecek olan oyuncusunu satmayı düşünebilir. Juventus'ta forma giyen Paul Pogba ile yakından ilgilendiği bilinen Katalan ekip, bu uğurda da Neymar'dan vazgeçebilir. Öte yandan Luis Enrique, sezon sonunda orta saha hattını yenileyerek kulübün uzun süredir formasını giyen Andres Iniesta ile yollarını ayırmayı düşünebilir.

Büke Narin/Fanatik.com.tr

Haberin Devamı