MENÜ

11'ler belli oldu | Fenerbahçe - Alanyaspor maçı saat kaçta, hangi kanalda?

Fenerbahçe ile Aytemiz Alanyaspor 22. hafta mücadelesinde karşı karşıya gelecek. Fenerbahçe'nin Alanyaspor maçı 11'i belli oldu. Son dakika rahatsızlanan Volkan'ın yerine kalede Kameni görev yapacak. Ayrıca Valbuena'da maça 11'de başlıyor. Peki, Fenerbahçe - Alanyaspor maçı saat kaçta, hangi kanalda? Detaylar ve maçın spikerli anlatımı fanatik.com.tr'de...

11'ler belli oldu | Fenerbahçe - Alanyaspor maçı saat kaçta, hangi kanalda?

Fenerbahçe, Aytemiz Alanyaspor’u konuk edecek. Sarı-lacivertli takım, Spor Toto Süper Lig’in 22. haftasında sahasında Alanya temsilcisini ağırlayacak. Fenerbahçe’de Skrtel ve Janssen sakatlıkları nedeniyle forma giyemeyecek.

Süper Lig’in geride kalan 21 haftasında 11 galibiyet, 8 beraberlik ve 2 mağlubiyetle 41 puan toplayan sarı-lacivertli ekip, lider Galatasaray’ın 3, ikinci Medipol Başakşehir’in 2 puan ardından üçüncü sırada yer buldu. Aytemiz Alanyaspor ise 6 galibiyet, 3 beraberlik ve 12 yenilgiyle 21 puan toplayarak 14. sırada yer aldı. İki takım arasında sezonun ilk yarısında Alanya’da oynanan maçı sarı-lacivertli ekip 4-1 kazanmıştı.

Fenerbahçe - Alanyaspor maçı saat kaçta, hangi kanalda?

Ülker Stadı’nda saat 19.00’da başlayacak maçta hakem Ümit Öztürk düdük çalacak. Ayrıca maçın canlı skor takibi ve spikerli anlatımı fanatik.com.tr'de...

İKİ TAKIMIN 11'LERİ

Fenerbahçe: Kameni Isla, Neto, Neustadter, Hasan Ali, Mehmet Topal, Josef, Valbuena, Giuliano, Aatif, Fernandao

Alanyaspor: Riou, Gassama, Barış, Tzavellas, N'Sakala, Fofana, Efecan, Vilafanez, Emre Akbaba, Fernandes, Douglas

İŞTE MAÇIN ORANI! HEMEN OYNA...

İki eksik bulunuyor

Sarı-lacivertli takımda sakatlıkları süren Martin Skrtel ve Vincent Janssen, Aytemiz Alanyaspor’a karşı forma giyemeyecek. Üçer sarı kartı bulunan Hasan Ali Kaldırım ve Roberto Soldado ise müsabakada sarı kart görmesi durumunda cezalı duruma düşecek ve 23. haftadaki Beşiktaş derbisinde oynayamayacak.

Süper Lig’de 14 maçtır kaybetmiyor

Fenerbahçe, Spor Toto Süper Lig’de 14 maçlık yenilmezlik serisi yakaladı. Süper Lig’de mevcut en uzun yenilmezlik serisini elinde bulunduran sarı-lacivertli ekip, söz konusu 14 karşılaşmada 8 galibiyet, 6 beraberlik aldı. Fenerbahçe, ligde son olarak 7. haftada deplasmanda Teleset Mobilya Akhisarspor’a kaybetmişti.

%60 Aatif, %40Valbuena

Aytemiz Alanya karşısında sahaya çıkacak kadro büyük ölçüde belli. Aykut Kocaman’ın kararsız kaldığı tek bölge sol kanat. Aatif, Başakşehir maçında görevini başarıyla yerine getirdi. Özellikle savunmaya verdiği katkıyla göz doldurdu. Ancak bu kez hem rakip Başakşehir kadar güçlü değil hem de maç Kadıköy’de. Başarılı teknik adam bu nedenle Mathieu Valbuena’nın hücum gücünden yararlanmayı seçebilir. Kocaman, hafta içerisinde öğrencisiyle özel bir görüşme yaparak hatalarını göstermişti. Fransız yıldız, kendisine bir şans daha verilmesini bekliyor. Kocaman da oyuncusunu yeniden kazanmak istiyor. Ancak 52 yaşındaki teknik adam, Başakşehir karşısında zaferi getiren kadroyu bozma konusunda da kararsız. Aytemiz Alanya karşısında bu ikiliden hangisinin oynayacağı maç saatinde belli olacak.

’Başakşehir kadar önemli’

Aykur Kocaman, Aytemiz Alanyaspor maçı öncesinde öğrencilerine uyarıda bulundu. Başakşehir galibiyetinin ardından ayaklarının yere sağlam basması gerektiğini söyleyen Kocaman, “Trabzon ve Gençlerbirliği karşısında kaybettiğimiz puanları telafi ettik. Ancak Alanya önünde takılırsak, Başakşehir galibiyetimizin bir önemi kalmaz. Unutmayın, bu maç en az geçen haftaki karşılaşma kadar önemli” ifadelerini kullandı. Deneyimli teknik adam, “Taraftarımızın da bize destek vereceğine inanıyorum. Onların gücünü arkamıza alarak işi çabucak bitirmemiz gerekiyor. Beşiktaş derbisi öncesinde kazanarak şampiyonluğu ne kadar çok istediğimizi bir kez daha herkese göstermeliyiz” dedi.

‘Fener’e sürprizimiz var’​

Aytemiz Alanyaspor’un başarılı savunmacısı Georgios Tzavellas, bugünkü maç öncesi Sarı-Lacivertliler’e gözdağı verdi. Radyospor’a konuşan Yunan stoper, “Süper Lig, sürprizlere açık ve bizim de Kadıköy’de Fenerbahçe’ye bir sürprizimiz olacak. Öncelikle savunmayı sağlama alacağız. Ligin en iyi takımlarından biri ile karşılaşacağız. Kontra ataklarla sonuca gitmek istiyoruz. Rakibimize saygı duyuyoruz ama bütün planımızı kazanmak üzerine yaptık” ifadelerini kullandı.

21. yılda ilk maçta cezalı

Aziz Yıldırım, önceki gün başkalık görevindeki 20. senesini doldurmuştu. Yıldırım, görevdeki 21. yılının ilk mücadelesi olan Aytemiz Alanya karşılaşmasında tribündeki yerini alamayacak. Başkanın, PFDK’nın verdiği 45 günlük hak mahrumiyeti cezası nedeniyle mücadeleyi statta bulunan FB Tv stüdyolarında seyretmesi bekleniyor. Futbolcular, Aytemiz Alanya’yı mağlup ederek
Aziz Yıldırım’a 21. yıl hediyesi vermek için sahaya çıkacak.

Derbi öncesi sarı alarm

Fenerbahçe, bugün Aytemiz Alanyaspor ile kozlarını paylaştıktan sonra haftaya Vodafone Park’ta Beşiktaş karşısına çıkacak. Aykut Kocaman, kritik derbi öncesi ceza sınırında bulunan Hasan Ali Kaldırım, İsmail Köybaşı ve Roberto Soldado’dan çok dikkatli olmalarını istedi. Soldado’nun kart görmesi halinde derbide tek forvet olarak Fernandao kalacak. Hasan Ali ya da İsmail cezalı duruma düşerse, Beşiktaş karşısında Kocaman’ın elinde tek sol bek olacak.

Fenerbahçe'de son dakika

Sarı-Lacivertliler’de Martin Skrtel ve Vincent Janssen’in sakatlıkları devam ediyor. Her iki oyuncu da bu akşamki mücadelede forma giyemeyecek. Neto’nun dönmesinin ardından Mehmet Ekici de hazır hale geldi. Başarılı orta saha oyuncusu, görev verilmesi halinde uzun bir aradan sonra sahaya çıkacak.

Aytemiz Alanya’da son dakika

Ligde son iki maçını kaybeden Akdeniz ekibi, Kadıköy deplasmanına 3 oyuncusundan yoksun çıkacak. Kaleci Haydar ile sağ kanat oyuncusu Cenk Ahmet sakatlıkları nedeniyle görev yapamayacak. Savunmanın önemli ismi Welinton ise kart cezalısı olduğu için takımını yalnız bırakacak.

Haberin Devamı
YORUM YAZ