MENÜ

1- Pato, 2- Wesley Sneijder!

Sneijder'in kontratını milli maç dönüşünde uzatmaya karar veren Sarı-Kırmızılılar, Ocak ayında da Brezilyalı forvet Pato'yu transfer etmeye hazırlanıyor. Yönetim böylece hem kadroyu güçlendirmeyi hem de camiayı yatıştırmayı hedefliyor.

1- Pato, 2- Wesley Sneijder!

Galatasaray Yönetimi, taraftar tepkisini dindirmek için iki aşamalı bir formül buldu.

Sarı-Kırmızılılar ilk olarak, takımın 10 numarası Wesley Sneijder’le sözleşme yenileyecek. Hollandalı futbolcunun mukavelesi 3 yıl daha uzatılarak, taraftarın gönlünü alınacak. İkinci aşama ise Ocak ayında gerçekleşecek. Bu transfer döneminde forvet takviyesi yapmayı başaramayan yönetim, devre arasında Brezilyalı forvet Alexander Pato’yu kadrosuna katmaya çalışacak. Böylece hem takımı güçlendirmeyi hem de camiayı yatıştırmayı amaçlayan Sarı-Kırmızılılar, diğer taraftan Kevin Grosskreutz’un lisansını da çıkararak, iddialı bir kadro oluşturacak. Galatasaray’ın bu transfer ve yeni kontrat girişimi için bütçe ayarlamaya çalıştığı da gelen haberler arasında.

Sözleşmesi sona eriyor

Bonservisi Corinthians’ta bulunan Pato’nun, şu an formasını giydiği Sao Paulo kulübüyle kiralık kontratı 31 Aralık 2015’te sona eriyor. Corinthians’ın gözden çıkardığı 26 yaşındaki futbolcu için 10 milyon Euro bonservis bedeli talep edeceği belirtiliyor. Sarı-Kırmızılılar ise gerekirse bu transferi satın alma opsiyonlu kiralama yöntemiyle bitirmeyi planlıyor.

Metin Karabaş

Haberin Devamı
YORUM YAZ