MENÜ

Fenerbahçe'nin Galatasaray motivasyonu! Prim müjdesi...

Sarı-Lacivertliler için bitime 2 hafta kala şampiyonluk artık mucizelere bağlı. Ancak Fenerbahçe, pazar günü Rams Park’taki derbiyi kazanmaya büyük önem veriyor. Dev maçtan başka bir şey konuşulmuyor. Djiku, “Gururumuz için Galatasaray’ı yenmeliyiz” diyerek derbinin kendileri için ne ifade ettiğini net şekilde ortaya koydu. İsmail Kartal, ezeli rakipleriyle oynanacak mücadele için hemen kolları sıvadı. Yönetim de boş durmuyor. Kayseri maçıyla birlikte soyunma odasında dolaplara oyuncuların aileleriyle olan fotoğraflarını asıp, “Bizim için, ailemiz için” mesajı yazıldı. Derbiye özel prim de gündemde. İşte tüm detaylar...

Fenerbahçe için Galatasaray ile pazar günü deplasmanda oynanacak dev maç adeta gurur meselesi oldu.

Haberin Devamı

Bitime 2 hafta kala ezeli rakibinin 6 puan gerisinde yer alan Sarı-Lacivertliler, şampiyonluğu mucizelere bırakmış durumda. Ancak hem futbolcular hem de teknik heyet, derbiyi kazanmayı kafalarına koydu. Fenerbahçe, deplasmanda Sarı-Kırmızılılar’ı mağlup ederek kendilerine karşı şampiyonluk kutlaması yapmalarına izin vermemeye kararlı. Ayrıca alınacak galibiyet, şampiyonluk şansını son haftaya taşıması anlamına gelecek. Detaylar haberimizde... 

Dün idman bugün tatil

İsmail Kartal, önceki akşam oynanan Kayserispor maçının ardından takımının derbinin provalarına dün hemen başlattı. Kayseri karşısında ilk 11’de görev yapan oyuncular yenileme çalışmasıyla yetindi. Diğer futbolcular ise koşu, ısınma ve koordinasyon hareketlerinin ardından pas çalışması yaptı. İdman, dar alanda oynanan çift kale maçlarla noktalandı. İsmail Kartal, antrenmanın ardından öğrencilerine 1 günlük izin verdi. Sarı-Lacivertliler, bugünü dinlenerek geçirdikten sonra yarın Galatasaray maçının hazırlıklarına devam edecek.

Haberin Devamı

Fenerbahçenin Galatasaray motivasyonu Prim müjdesi...

Çağlar Söyüncü’den taraftara teşekkür

Milli savunmacı, son haftaların formsuz isimlerinden biriydi. Kayserispor maçına 11’de başlayan Çağlar, Sarı-Lacivertli formayla ilk gol sevincini yaşadı. 27 yaşındaki stoper, “Benim golümden önce takımın galibiyeti önemli. Aslolan Fenerbahçe’dir. Elimizden geleni yapıp son 2 maçımızı da kazanmak istiyoruz. Sonrası takdiri ilahi. Taraftarlarımızın tepkisine hak veriyoruz. Zor bir durum. Her zaman bizi desteklediler, sağ olsunlar. Eleştiriler olacak. Emin olsun da bizler doğru eleştirileri alıyoruz. Tüm takım adına hepsine teşekkür ediyorum” dedi.

Osayi-Samuel’den büyük fedakârlık

Nijeryalı oyuncu geçen hafta Konya maçında sakatlanmıştı. Samuel’in en az 2 hafta sahalardan uzak kalması bekleniyordu. Ancak başarılı sağ bek, takımdaki eksikler nedeniyle büyük bir fedakarlık yaparak, ağrı kesici iğneyle Kayseri mücadelesinin kadrosuna girdi. Samuel, 66. dakikada oyuna dahil oldu. 26 yaşındaki futbolcu, mücadeleyi sorunsuz bir şekilde tamamladı. Hafta boyunca durumu takip edilecek olan Samuel’in sıkıntı yaşamaması halinde pazar günkü derbide ilk 11’deki yerini alacağı öğrenildi.

Haberin Devamı

Rodrigo Becao’nun büyük üzüntüsü

Brezilyalı savunmacı, sezon başında Djiku ile harika bir uyum sağlamıştı. Becao, Pendikspor maçında yaşadığı sakatlık sonrası uzun süre sahalardan uzak kaldı. Tecrübeli stoper bu nedenle sezonun ilk yarısındaki Galatasaray derbisinde oynayamadı.

Fenerbahçenin Galatasaray motivasyonu Prim müjdesi...

Becao, Fenerbahçe’nin Süper Kupa’ya U19 takımıyla çıkması nedeniyle o karşılaşmada da SarıKırmızılılar’a karşı sahaya çıkamadı. Yıldız futbolcu, hafta sonundaki derbiyi iple çekiyordu. Ancak Kayseri maçında gördüğü kartla cezalı duruma düşen ve yine Galatasaray’a karşı forma giyemeyecek olan Becao büyük üzüntü yaşıyor.

Derbi zaferi hediyesi

Alexander Djiku, Kayserispor mücadelesinin ardından yaptığı açıklamada derbinin kendileri için ne anlama geldiğini, “Herkes Galatasaray maçını bekliyor. Kendi gururumuz için Galatasaray’ı yenmemiz gerekiyor” sözleriyle ifade etti. İsmail Kartal ise geleceğiyle ilgili bir soruya, “Bu konulara kafa yoracak değilim. Pazartesiden (dün) itibaren derbi için çalışmalara başlayacağız. Galatasaray’a karşı en iyi şekilde hazırlanacağız” yanıtını verdi. Futbolcular ve teknik heyet, şampiyonluk gelmese bile taraftara en azından deplasmanda alınacak bir derbi galibiyeti hediye etmeye kararlı.

Haberin Devamı

Fenerbahçenin Galatasaray motivasyonu Prim müjdesi...

Samandıra’ya çıkarma

Sarı-Lacivertliler’de yönetim de boş durmuyor. Kayserispor maçıyla birlikte motivasyon için yeni bir adım atıldı. Soyunma odasında futbolcuların dolaplarına aileleriyle olan fotoğrafları asıldı. Ayrıca Türkçe ve İngilizce olarak, “Bizim için, ailemiz için” ifadeleri yazıldı. Yönetim, derbi öncesinde de kolları sıvadı. Hafta boyunca Samandıra’ya çıkarma yapılarak futbolcularla vakit geçirilecek, moral-motivasyon konuşmaları yapılacak. Ayrıca dev maça özel bir prim verilmesi de gündemde.

YORUM YAZ