MENÜ

Zlatan Ibrahimovic'den flaş Kjaer açıklaması

Dünkü Fenerbahçe Manchester United mücadelesinde rakibi Simon Kjaer'in boğazını sıkan Zlatan Ibrahimovic, konuyla ilgili kendisine sorulan soruya "Özel bir şey değildi" yanıtını verdi.

Zlatan Ibrahimovic'den flaş Kjaer açıklaması

Fenerbahçe'nin dün akşam UEFA Avrupa Ligi maçında Manchester United'ı 2-1 mağlup ettiği gecenin en büyük olaylarından biri, Zlatan Ibrahimovic'le Simon Kjaer arasında yaşananlardı. 29. dakikada Paul Pogba'nın yerine dahil olan Ibrahimovic, kısa bir süre sonra pozisyon icabı karşı karşıya kaldığı Fenerbahçeli Kjaer'in boğazına yapıştı. İsveçli golcü, bu hareketi nedeniyle hakem tarafından cezalandırılmazken, maç boyunca sarı lacivertli tiribünlerin protestosuna maruz kalmaktan kurtulamadı.

Maç sonrası konuştu

35 yaşındaki golcü oyuncu, maç sonrası resmi telefon uygulaması üzerinden kendisine gelen soruları yanıtladı ve Kjaer meselesine de değindi. İşte Zlatan Ibrahimovic'in Fenerbahçe mücadelesiyle ilgili yorumları:

Soru: Avrupa Ligi'nde Fenerbahçe'ye karşı oynadığınız maç 2-1'lik mağlubiyetinizle sonuçlandı? Karşılaşmayı nasıl tanımlarsın?

Ibrahimovic: Tüm maç boyunca gol aradık ancak ne yazık ki umduğumuz şekilde maçı çevirmeyi başaramadık.

Soru: 29. dakikada sakatlanarak çıkan Paul Pogba'nın yerine oyuna dahil oldun. Bugünkü (Dünkü) rolün, performansın hakkında ne düşünüyorsun?

Ibrahimovic: Oyuna girdim ve denedim...

Soru: Paul Pogba'yla ilgili yeni bir haber var mı?

Ibrahimovic: Hayır, henüz yok.

Soru: Oyuna girdikten kısa bir süre sonra Danimarkalı Simon Kjaer'le bir olay yaşadın. Olanları nasıl açıklıyorsun ve bütün bunlara ne sebep oldu?

Ibrahimovic: Özel bir şey değildi.

İsveç basını: Ibrahimovic, UEFA'dan ceza alabilir

Haberin Devamı
YORUM YAZ