MENÜ

Yerry Mina'dan Fenerbahçe'ye kötü haber

Dünya Kupası'nda attığı gollerle herkesin dikkatini çeken, Fenerbahçe'nin de çok istediği Yerry Mina'nın Barcelona'dan ayrılması durumunda ya La Liga devam etmek ya da Premier Lig tercihini kullanmak istediği öğrenildi. Başarılı stopere Almanya'dan da teklif var.

Yerry Mina'dan Fenerbahçe'ye kötü haber

Kolombiya Dünya Kupası'ndan elendi ancak Güney Amerika ekibinin başarılı stoperi Yerry Mina adeta turnuvaya damga vuran isimlerden biri oldu. Grup maçları ve dün akşam İngiltere karşısında attığı golle birçok Avrupa kulübünün dikkatini çeken Mina'nın Barcelona'dan ayrılması durumunda yine La Liga'yı tercih edeceği, ikinci sırada ise Premier Lig opsiyonunu tuttuğu öğrenildi.

Liverpool ve Dortmund istiyor

Turnuva öncesinde en büyük talibinin Fenerbahçe olduğu Mina, attığı gollerin ardından Liverpool ve Borussia Dortmund gibi kulüplerin de dikkatini çekti. 23 yaşındaki savunmacının La Liga'da güçlü bir takım olmazsa Premier Lig'den gelen teklifleri değerlendirmek istediği belirtildi.

Barça satılık göndermek istemiyor

Mina'yı İspanya'dan Sevilla da kadrosuna katmak için çalışmalarını sürdürüyor. Geçen sezon devre arasında oyuncuya 11,8 milyon euro bonservis ödeyen Barcelona ise savunmacısını satılık olarak değil, tecrübe kazanması amacıyla kiralık seçeneğiyle elinden çıkarmayı düşünüyor.

Yusuf Dursun

Fenerbahçe'ye Yerry Mina şoku! Kimse beklemiyordu!

Haberin Devamı
YORUM YAZ