MENÜ

Yeni sağ bek Rodriguez!

Sabri'nin sakatlığı sebebiyle Osmanlı maçında görev yapamama ihtimali, Hamza hocayı arayışa itti. Tarık'dan memnun olmayan tecrübeli hoca, 20 yaşındaki İspanyol oyuncuyu sağ bekte oynatmaya hazırlanıyor.

Yeni sağ bek Rodriguez!

Real Madrid maçında sağ üst ön adalesine darbe alan Sabri Sarıoğlu’nun, Osmanlıspor’a karşı oynamasının zor olduğu öğrenildi. Bunun üzerine çözüm arayışlarına başlayan teknik direktör Hamza Hamzaoğlu’nun, yeni transfer Rodriguez’e yöneldiği belirlendi. Sabri’nin alternatifi olarak düşünülen Tarık Çamdal’ın da performansını yeterli görmeyen Hamza hocanın, bu bölgede yeni transfer Jose Rodriguez’e şans vermeyi düşündüğü bildirildi. Real Madrid’le oynanan Bernabeu Kupası’nda orta alanda başarılı bir görüntü çizerek hocasının gözüne giren ve pozitif futboluyla dikkat çeken Rodriguez’in burada başarılı olacağı düşünülüyor.

Tam bir joker

Teknik ekibin joker gözüyle baktığı 20 yaşındaki oyuncunun da, nerede görev verilirse orada oynamaya hazır olduğu ifade edildi. Onun gibi bir başka yeni transfer Carole’un da istekli görüntüsü, Hamza hocanın yedek kulübesindeki gücünü artırıyor.

Haberin Devamı
YORUM YAZ