MENÜ

Yürek işi

Abone Ol Google News
Haberin Devamı

Galatasaray savunması evlere şenlikti. Öyle ki, Bursaspor, henüz 5. dakikada 3 farkı bulabilirdi. İki kez direğe takıldılar, bir kez de Sinan Bolat’a. 11. Dakikada Volkan Şen ile bir kez daha Sinan’ı aşamadılar. Bu kadar net pozisyonlardan eli boş dönen Bursaspor, Galatasaray adına sahanın en kötüsü olan Telles’in neden olduğu bir penaltıyla öne geçti.

Maçın kırılma anı, bence dakika 34’tü. Melo ile Sabri birbirinin boğazına sarıldı; Hamza Hamzaoğlu dahil tüm Galatasaray kulübesi kavgayı önlemeye çalıştı. Hakem elini sarıya uzatsa Melo atılacaktı, Bülent hoca oynatmayı tercih etti ve o andan itibaren Galatasaray şampiyonluk rüyasından uyandı. 41’de Burak ile gelen beraberlik golüyle devre 1-1 tamamlandı.

Soyunma odası, Galatasaray’a yaramıştı. Selçuk İnan’ın muhteşem incesine yine Burak eşlik etti.

56’da Volkan, 57’de Bakambu ile saç-baş yolan Timsahlar, 58’de Volkan’la eşitliği yakaladı. Fakat sadece 2 dakika sonra golün adı yine Burak’tı.

Ligin en iyi futbol oynayan takımı Bursaspor ne ligde ne de kupada derece yapamadı, dolayısıyla Avrupa cezası da tamamlanmadı.

Galatasaray ise sağ bekte Sabri, göbekte Hakan balta, ortada Hamit, kanatlarda Yasin ve Olcan ile sezonu iki kupayla tamamladı.

Bu sonuç, bu işin sadece futbolcuyla kazanılmadığının kanıtı. Aslına bakarsanız; sadece yürekli olanların kazandığının ispatı.

Bu da bu geceden karşı yakaya giden mesajdı.

YORUM YAZ