MENÜ

Milli felaket!

Abone Ol Google News
Haberin Devamı

1- Arda Turan kaptanımız. Barcelona’nın aldığı ceza nedeniyle, bırakın resmi maçları, hazırlık maçlarında bile forma giyemiyor.
2- Burak Yılmaz golcümüz. Geçen sezon Galatasaray’ı 3 kupaya birden taşımanın cezasını çekiyor sanki! Adaletiyle övülen Hamza Hamzaoğlu, ayarlarıyla oynuyor çocuğun. Bir maç ‘hırslandırmak’ için yedek bırakıyor, bir maç hırslandı diye oyundan alıyor.
3- Mehmet Topal orta sahadaki her şeyimiz. Önce; 20 milyonluk İstanbul’da havaya sıkılan bir mermi yorula yorula onun arabasının ön camına saplanıyor tesadüfen! Sonra Pereira’dan kesik yiyor. Fenerbahçe orta sahası, her rakibe orta sahada ezilirken hem de. ‘Sakatlık’ gibi gerekçeler öne sürülüyor ama kişisel fikrim o ki, Pereira’nın prensi olamayacak ‘örümcek adam’
4- Gökhan Gönül sağdaki cengaverimiz. Sakat ve halen resmi bir dakikası yok. Caner Erkin soldaki rüzgarımız. Ligde cezalı, Atromitos maçındaki hali ise facia.
5- Semih Kaya, savunmadaki centilmenimiz. Yüzde 100 hazır ama, Hamza hocanın tercihi değil.
6- Gökhan Töre hücumdaki ele avuca sığmaz yıldızımız. 5 golle şov yaptıkları maçta Beşiktaş’ın en kötüsü; kaybettikleri Trabzonspor maçında sahada yoktu zaten!
7- Oğuzhan Özyakup ortadaki büyük yeteneğimiz. 5 gün önce içine ‘Messi’ kaçmış diyorsunuz; 5 gün sonra ‘aradığınız yıldıza şu an ulaşılamıyor’ mesajı geliyor.
8- Ozan Tufan geleceğimiz. Hareketli bir transfer sürecinden geçti. Gelgitler yaşadı. Bursaspor’da onbirden çıkmazdı, Fenerbahçe’de ilk kez yedekten oyuna girdi. Henüz 20 yaşında ve bu durumu kabullenip bildiğimiz haline dönmesi zaman alacaktır.
9- Volkan Şen. O da Ozan gibi. Sahadan kulübeye düştü, tenzili rütbe yani!
10- Onur Kıvrak. Uzun bir sakatlık döneminden çıktı ve o eski halinden eser yok şimdi.
11- Serdar Aziz defanstaki gözü kara adamımız. 2 haftada attıkları gol 0, yedikleri 2. 2 maçı da kaybettiler ve moral motivasyonu sıfır.


3 Eylül’de Letonya, 6 Eylül’de Hollanda maçlarımız var. Birini değil, ikisini de kazanmak zorundayız. Yukarıda size Fatih Terim’in ilk onbir çıkartsa, eleştiremeyeceğimiz oniki adamın durumunu yazdım.

Yorum sizin; iki maçı da kazanabilir miyiz?

Ya Volkan?

Milli takım küslüklerin, kişisel kapışmaların yeri değildir. Bu durumda en merak ettiğim konu şu:

Volkan Babacan 2 maçta 4 gol yemiş. Takımı 2 maçı kazanıp sezona müthiş başlasa da Onur Kıvrak’ın formsuzluğu ortada. Tolga Zengin güven vermiyor, Mert Günok ise yıllar sonra yakaladığı onbir şansında, 2 maçı da gol yiyerek ve puansız kapattı. Kesin olan, lige en iyi başlayan kalecinin Volkan Demirel olduğu. Daha önce Melo-Riera kavgasını bir maç sonra geçiştiren ve çok kritik Beşiktaş derbisine iki yıldızıyla çıkan Fatih Terim, Volkan Demirel’i bu iki çok kritik sınava çağırır mı? Sürgün bitmezse de Volkan’ı neden sildiğini hepimize açıklar mı!

YORUM YAZ