MENÜ

Beşiktaş'a ihanet!

Abone Ol Google News
Haberin Devamı

Aklımda onlarca soru var. Kendimce cevaplarım da var aslında! Sizler de kendi yanıtlarınızı verin!

Beşiktaş... Quaresma’nın Bursa’da yaptıkları, aslında Beşiktaş’a ihanet değil mi? (Öyle ya; hakem 3 pozisyonun birinde kırmızıyı gösterse, Bursa’yı yenemesen, 3 haftaya Başakşehir ile puan puana ya da geride girsen, şampiyonluğun riske girmez mi? Beşiktaşlılar “Quaresma atılmalı” diyenlere “Beşiktaş düşmanı” diyeceğine, olaya bu pencereden bakmak zorunda değil mi?)

Galatasaray... Kalesinde Muslera olan bir takım, 31 haftada nasıl 10 mağlubiyet alır? 31 haftada nasıl 37 gol yer?) (Ya Muslera olmasa? Puan cetvelinde nerede olurdu sizce Galatasaray? Sneijder, Podolski, Bruma yıldız diyorsun ama... Bir onların kazandırdığı maç sayısına bak, bir de Muslera’nın... Neden kaptan yapılmaz Muslera?)

Fenerbahçe... Bir zamanlar 34 maç üst üste kazandığın; bir zamanlar namağlup sezon bitirdiğin Kadıköy’e ne oldu? Neden 8 bin kişiye oynuyorsun? (Kazandığın maçlarda bile takımın en iyisi Volkan Demirel! Bu nasıl yorumlanmalı? 16 maç kazanmış, 15 kazanamamış Fenerbahçe... Takımında 5 Gol Kralı var. O krallar ne iş yapar?)

Başakşehir... Tarih yazabileceğin bir yolda son viraja giriyorsun. 5 tane oyuncun 1 tane gazeteciyi neden döver? (Dövmek basit kalır, vahşet bu! Suç belli, cezası da belli... Yıllardır sergilediğin duruşunla ‘hepimizin takımı’ olmak yolunda ilerliyordun, bu oyuncular için Tahkim’e gittin, her şeyi mahvettin. Sen de diğerleri gibi oldun artık, kazanmak yolunda her şey mübah diyenlerden... Oysa ki gönüllerde hep şampiyon kalabilirdin.)

Trabzonspor... 5 maç kazanınca göklere çıkardığın Ersun Yanal’ı, 2 maç kazanamadığında neden yerden yere vuruyorsun? (Kazandığı günlerde “Mutlaka yeni kontrat yapılmalı” dediğin adama, kaybettiğinde “İstifa et” baskısı yapıyorsun. 50. yılın ilk günlerine adım attığın bu dönemde, istikrar adına hareket etmelisin oysa... Üstelik Ersun Yanal’ı göndersen, kimi getireceksin?)

Bursaspor... Takım otobüsüne girip futbolcularını dövüyorsun, sonra nasıl başarı bekliyorsun? (O günden bu yana kaç maç oynadınız, kaçını kazanıp kaçını kaybettiniz. O günden bu yana kaç gol attınız, kaç gol yediniz? Bu sezon kaç teknik direktör değiştirdiniz? O olay yaşandığı gün puan cetvelinde hangi sıradaydınız ve şu an hangi sıradasınız?)

Gaziantepspor... Bir mucizeye ihtiyacı var artık kümede kalması için... Yıllardır borç haberleri yazılıp çizilir Antep için... Tesislerin elektiriği kesilir, futbolcuları isyan eder falan filan... Şimdi mutlu musunuz? (Bakın Sakarya’ya, Samsun’a, Denizli’ye ve bir zamanlar Süper Lig’de fırtınalar estiren onlarca kulübe... Nasıl geleceksiniz geriye? )

Türkiye Futbol Federasyonu... A Milli Takım’a herhangi bir köşeden bulaşana milyonlarca para akıtıyorsunuz ya... U 17 Milli Takımı’nın hocasına,. futbolcusuna, ekibin tamamına ne ödül vereceksiniz?

YORUM YAZ