MENÜ

5 gün sonra lig var!

Abone Ol Google News
Haberin Devamı

Şenol Güneş’in Beşiktaş’ı, Slaven Bilic’in Beşiktaş’ından yüzde 50 farklıydı. M·rio Gomez, Ricardo Quaresma, Andreas Beck, Luis Rhodolfo ve Dusco Tosic ilk 11’ine giren isimlerdi. Çıkan oyuncuların Serdar Kurtuluş, Pedro Franco, Olcay Şahan olduğunu düşününce, daha kaliteli bir futbol bekliyor insan. Fakat ara ki bulasın!

Tosic hep bu kadar yavaş mıydı? Biz başka bir Tosic mi izledik geçen yıl! Emekli gibiydi. Ona yakın oynayan stoper de Ersan olunca, dayanamıyor futbol isteyen insan! Kulübe de Dayanamadı zaten. Önce Tosic sonra Ersan’ı aldı oyundan. Tosic böyle devam ederse Motta’nın değil İsmail Köybaşı’nın yedeği olur! Ersan ise santrfor tarafından sürekli faule maruz kalan stoper olarak rekorlara imza atar.

Rhodolfo iyi adam. Nasıl duracağını, nasıl faul yapacağını biliyor. Topu oyuna sokması iyi, tek sorunu partneri! Ersan’la yazık olur ona.

Beck, vasatın biraz üstündeydi dün gece. Ters kademelere girdi, nokta hamlelerle iyi işler yaptı. Ama futbol öyle bir oyun ki, soldan gelişen bir atakta Rhodolfo’ya uzak kalınca, yenilen gole ortak oldu.
Gomez’i çok anlatmak gereksiz. Yüzde 100 hazır değil kabul, ama buna karşın bulduğu sayılı pozisyonda iklasını gösterdi Quaresma’ya gelince. Onun Adının esame listesine yazılması bile yeter.

Son Sözlerimiz kaptan Tolga’ya. Bir kez bile bekleriyle başlamadı oyuna. Hep şişirdi ve her top, atak olarak kendisine döndü. Maçı bir kez de kasetten izler ve rakibin kalecisine dikkat ederse, ne demek istediğimizi anlar.

Sonuçta bir hazırlık maçıydı, geçti gitti. Fakat küçük bir hatırlatma yapmakta fayda var; 5 gün sonra başlıyor lig, Beşiktaş hazır olsa da olmasa da!

YORUM YAZ