MENÜ

Kayıp 2

Abone Ol Google News
Haberin Devamı

Fenerbahçe, İsviçre kampındaki ilk sınavında Portekiz’in güçlü ekibi Sporting Lizbon’la karşı karşıya geldi. Kanarya maçı 2-1 kaybetti. Sarı- Lacivertliler, Sporting karşısındaki ilk tehlikeli atağını, 21. dakikada yakaladı. Dirar sağdan götürüp, Robin van Persie’ye verdi. Hollandalı bekletmeden Valbuena’ya bıraktı. Ancak Fransız yıldızın ceza sahası içindeki müsait vuruşu, savunmaya çarpıp kornere çıktı. 32’de Sporting’in sağdan Medeiros’la kullandığı serbest vuruşta kaleci Volkan Demirel boşa çıktı, Coates kafayı vurdu. Arka direkteki Dost’un vuruşunda Skrtel’e çarpan top, ağlarla buluştu: 1-0. 40’ta Şener sağdan ortaladı. Portekizli oyuncunun eline çarpan topta hakem devam kararı verdi.. Ve Dirar sağ çaprazda önünde kalan topa vurdu ve beraberliği sağladı: 1-1. 44’te Valbuena, ceza sahası çizgi üzerinde şutunu gönderdi, kaleci Jug son anda topu kornere çeldi. İlk yarı 1-1 bitti.

4 isim 90 dakika oynadı

İkinci yarının ilk dakikasında Doumbia sağ çizgiye inip, pasını verdi. Medeiros’un şutunda Şener topun önüne geçip, golü engel oldu. 74’te Mattheus soldan ortaladı, Doumbia kafayı vurdu, Volkan topu çelmeye çalıştı ama gole engel olamadı: 2-1. Sadece kaleci Volkan, Şener, Josef ve Alper’in 90 dakika sahada kaldığı maçta Kanarya, kalan dakikalarda beraberlik golünü bulamadı ve ikinci hazırlık maçından da yenilgiyle ayrıldı.

Maçın adamı Valbuena

Sarı- Lacivertliler’deki ikinci karşılaşmasına çıkan ve oyunda kaldığı süre boyunca istekli bir görüntü çizen Mathieu Valbuena, maçın adamı seçildi. Ödül olarak saat hediye edilen Valbuena, “Maçın adamı seçilmemden daha önce takımın performansı daha önemli. İlk maça göre gelişimimizi görebiliyoruz, daha iyiye gidiyoruz. İlk yarıda çok iyi bir görüntü ortaya koyduk. Hocamız da elinden geleni yapıyor” dedi.

YORUM YAZ