MENÜ

Penaltılarla...

Abone Ol Google News
Haberin Devamı

Futbol, Şenol hocanın tanımıyla; ayakla oynanan bir oyundur, ayak oyunlarıyla değil. UEFA’nın bir haftadır yaptığı açıklamalarla, Lyon takımının saha dışında yaşattıklarıyla maç başka bir yere taşındı. Hatta sahaya hiç girilemedi!.. Evet bu şartlar altında, duygusal olan bizler maça nasıl konsantre olalım. Kulübün gerilmiş, futbolcu gerilmiş, Lyon idarecileri birinci raundu almış. İşi penaltıya bıraktılar, penaltıyı da kazandılar; hem de sahanın en kötüleri, Beşiktaş’ın asıl sıkıntı yaşadığı savunmanın göbeği Mitroviç ve Tosiç’in kaçırdığı penaltılarla...

Mükemmel bir Fabri

Çok da ümitlenmiştik. İlk maçtaki Fabri’nin hatası, bu durumu penaltılara getirdi. Ancak ilk maçtaki Fabri gitmiş, Beşiktaş’ı penaltılara kadar taşıyan mükemmel bir Fabri gelmişti... Gerçi iş işten geçtikten sonra neye yarar. Tosiç, Mitroviç, Oğuzhan ve varlığı-yokluğu bir olan Cenk, Beşiktaş takımında yürüyen isimlerdi. Lyonlular, topa basıyor, hücum yapıyor, pas yapıyor. Maalesef bizim Tosiç ve Mitroviç ikilisi çıkmıyor. Zaten forvete giden toplar, duvara çarpmış gibi geri geliyor. Siz bakmayın maçın penaltılara kadar uzadığına, aslında dün çok kötüydük.

Sudan çıkmış balık

Quaresma ve Babel iki kenarda kalınca, ortada Cenk sudan çıkmış balık gibiydi. En kötüsü de; ‘Biraz ayakta dur kardeşim. Kime çarptıysa yerde’. Lütfen maçın tekrarını izlesin, kusura bakmasın adına ben üzüldüm. Uzatmada maçı kazanabilirdik ama olmadı. Penaltılarda kimseye suç bulmuyorum, biraz beceri, biraz da şans işi. Şans Lyon’a güldü, zaten masa başında oyunu iyi oynayan da onlardı! Beşiktaş’ın yarı finali ise başka bahara... Ne diyelim.

YORUM YAZ