MENÜ

Marcelo gitti sıkıntı geçmedi

Abone Ol Google News
Haberin Devamı

Transfer ayında Pepe müjdesi ile çok sevindik. Çünkü Beşiktaş defansının o bölgede yaşadıklarını üç senede kelimeler ile anlatmak mümkün değil. Pepe’ye sevinmiştik ancak Marcelo’dan gelen haber tekrar aynı stresi yaşamaya bizi itti. Marcelo’yu göndermişler. Yine orası aksak kaldı. Bizler forvet sıkıntısına çare ararken, burada lastiğin patlaması tabii ki üzüntü verdi. Geçen sene Fenerbahçe’nin ve Galatasaray’ın hem idari hem de ekonomik olarak dar boğazda olması bizim şampiyonluğumuzu kolaylaştırdı. Ancak biraz da bizleri şımarttı.

Orhan Saka’ya vefasızlık

Orhan Saka, Beşiktaş camiası için az değil çok şey ifade eder. Hem Türkiye Futbol Federasyonu’ndaki görevi hem de Beşiktaş’taki görevi dolayısıyla Türk futbol tarihine benim için altın harflerle yazılması gereken bir insan. Bir diğer Beşiktaşlı Mehmet Baykan ise şu anda spor genel müdürümüz. Atınç’ı kimse bilmez ama bu camiaya kazandıran Mehmet Baykan’dır.

Lafı gelmişken söyleyeyim. Atınç, Mustafa Denizli zamanında 15 bin liraya Çekmece’den alınırken, parasını da sevgili Sinan Vardar vermiştir. Şimdi nereden çıktı Orhan Saka ile Mehmet Baykan diyeceksiniz. Telefonuma bir mesaj geldi, “UEFA, Türkiye Futbol Federasyonu’na, altyapıya ve amatörlerden yaptığı hizmetlerden dolayı teşekkür etmiş ama federasyon ise sitesinde yazdığı mesajlarla her zaman destekçisi olduğum sayın Ali Düşmez’i göklere çıkarmış. Sanki büyük iş başarmışlar gibi pohpohladıklarını gördüm. Halbuki, BAL ligi ve altyapı çalışmaları amatör camiada Orhan Saka ile başlamış ve spor genel müdürümüz Mehmet Baykan ile devam etmiştir. Yıllarca onların mirasını maalesef Ali Düşmez tek başına yemeye çalışmaktadır.

Yola çıktıklarını yalnız bırakma

Üzüldüm, amatör camiada Beşiktaş kulübü olarak da iki seçim döneminde kayıtsız şartsız desteklediğimiz Ali Düşmez, Mehmet Baykan ve Orhan Saka’yı hiçe sayarak tek başına olayı başarmış gibi sunması hiç yakışmadı. Artık Ali Düşmez’in de ayaklarını yere basması lazım. Yolda yürürken, yola beraber çıktığı adamları satmaması lazım. Çünkü bir gün o arkadaşları onun yanında kayıtsız şartsız olacaktır.

YORUM YAZ