MENÜ

İlk yarıda işi bitirdi

Abone Ol Google News

Geçen sezon ligi 6. sırada bitirerek büyük hayal kırıklığı yaratan Galatasaray, yeni sezona Gaziantep FK galibiyeti ile başladı. 9 yıl sonra Sarı-Kırmızılı forma ile resmi maçına çıkan Arda Turan, 66 dakikalık performası ile göz doldurdu. 4 yeni transferle karşılaşmaya başlayan Galatasaray maçın başında kurduğu baskı ile 5. dakikada penaltı kazandı. Kubilay’ın ceza alanı içinde topa elle müdahalesi sonrası VAR’dan pozisyonu tekrar inceleyen hakem İbrahim Şimşek penaltı noktasını gösterdi. Topun başına gecen Falcao sezonun ilk gollünü attı: 1- 0

Haberin Devamı

Falcao damga vurdu

Muslera’nın sakatlığının uzun sürecek olmasından dolayı alınan kaleci Fatih, 17’de Güray’ın sert şuttunu şık bir kurtarışla çeldi. İlk yarıda karşılaşmanın hakimiyetini elinde tutan Galatasaray’da yeni transferlerin uyumu alkış topladı. Taylan takımı orta alanda rakip sahaya taşıyan isim olurken, 28’de Emre Kılıç Galatasaray forması ile ilk gönlünü attı: 2-0. Geçen sezon yaşadığı sakatlıklardan dolayı 16 lig maçında forma giyen Falcao, 40’ta Feghouli’nin pasını filelere göndererek ilk yarıya 2 gol, 1 asistlik performansıyla damga vurdu: 3-1.

Haberin Devamı

Terim oyunu tuttu

Maçın ilk yarısına 3 gol sığdıran Galatasaray, ikinci yarıya durgun başladı. 53’te Andre jeneriklik bir golle Gaziantep’i umutlandırsa da devamı gelmedi. Fatih hoca, 3 değişiklik yaparak maçı tuttu. Takımının direncini artırdı. Tecrübeli hocanın bu hamlesi sonrası da fırsatlar yakalayan Galatasaray, son vuruşlarda şanssız olunca büyük farkı kaçırdı.

YORUM YAZ