MENÜ

En zor sınav!

Abone Ol Google News

İsmail Kartal, bugün Başakşehir karşısında dördüncü ve en zorlu lig maçına çıkacak. Antalya, Altay ve Sivasspor maçlarında 5 puan toplayan Kartal ve futbolcuları, bu üç maçlık seride rakip ceza sahasına topu getirmede büyük sorun yaşamıyor görünse de özellikle şut istatistiklerinde gözle görülür bir düşüş söz konusu. Kartal’lı dönemde içeride sadece Altay’la karşılaşan ve ikinci yarı oyuncu değişimleriyle maçı kazanan Fenerbahçe’nin Başakşehir’e karşı güçlü bir Kadıköy futbolu sergilemesi kolay olmayabilir.

Haberin Devamı

Visca’yı arıyorlar

Her ne kadar Başakşehir son 4 maçta sadece 2 puan toplasa da hali hazırda ligin en fazla isabetli pas yapan takımı durumunda. Visca’yı kaybetmenin bedelini son 3 maçta fazlasıyla ödediler. Sahanın 3. bölgesindeki liderlerini kaybettiler ve şimdilik bu durumu çözebilmiş değiller. Emre Belözoğlu, hücumun sağ kenarındaki krizi Ömer Ali ve Serdar Gürler ile gidermeyi denese de başarılı bir geri bildirim alamadı.

En uygun senaryo

İsmail Kartal’ın güçlü bir Kadıköy oyunu planlaması gerekiyor. Bunun için iyi bekler, formda orta saha ve bitirici forvet performansı gerekiyor. Başakşehir, Visca ve Mahmut Tekdemir ile oynarken onlardan topu almak hayli zordu. Visca gitti, Mahmut da sakat. Yeni transferlerin ne vereceği henüz ölçülebilir durumda değil. Fenerbahçe kendi adına Başakşehir ile en uygun senaryoda karşı karşıya geliyor. Elbette bu avantaj şimdilik kağıt üzerinde. Bunu sahaya taşımak için İsmail Kartal’ın iki iyi bek performansına, merkezde Crespo’nun kazanacağı toplara ve İrfan Can’ın oyun aklına her zamankinden daha fazla ihtiyacı olacak.

Haberin Devamı
YORUM YAZ