MENÜ

Hücum hattı damga vurur

Abone Ol Google News

Kasımpaşa son haftaların en yüksek puan ortalaması tutturan takımı. Kazana kazana küme düşmenin en güçlü adayı olmaktan çıktılar... Trabzonspor’da Hamsik harici oynaması şüpheli oyuncu yok gibi. Bakasetas hastalık sonrası kadroda olur. Abdullah Avcı’nın o bölge havuzunun diğer aktörleri ile oluşturacağı kombinasyonlardan bir orta alan üçlüsü izleyeceğiz. Kombinasyonlar içinde en güçlüleri Siopis, Dorukhan, Abdülkadir Ömür ya da Bakasetas’lı formül gibi duruyor. Son haftalarda istekli oyunuyla Yunus Mallı da sağlam bir alternatif olarak teknik adamın elini güçlendiriyor.

Haberin Devamı

Değişime hazır olun

Visca ve Puchacz’ın gelişi sonrası Peres veNwakaeme’nin oyunlarında gözle görülür değişimlere hazır olalım. Kenarları daha güçlü bir Trabzonspor, Kasımpaşa önünde merkez orta alan oyuncularının yükünü epeyce hafifletecek gibi. Pas yüzdesi yüksek, pasın her türlüsünü, her bölgede etkili yapabilen Trabzonspor rakibinin konsantrasyonunu hangi dakikalarda bozabilir? İşte bu sorunun cevabı, maçın da kilidini çözecek anahtar gibi.

Haberin Devamı

Ömür’ü unutmamak gerek

Tüm bunlara Cornelius’un ‘topla buluşma isteği ve becerisi de’ eklendiğinde nitelikli ortalar kilidi açabilir. Seyircisi önünde Nwakaeme maça damga vurur. Abdülkadir Ömür ve Visca’nın defans arkası koşularını yazamadık bile. Tüm bunlar düşünüldüğünde hücum zenginliği ve bunun ilk dakikalardan itibaren sahaya yansıması için taraftar faktörü...Çok güzel bir maç bizi bekliyor

YORUM YAZ