MENÜ

Where is the consantrasyon?

Abone Ol Google News
Haberin Devamı

Ne yapalım arkadaş? Türkçe söyledik anlatamadık. Mecburen İngilizce & Fransızca harmanı yaptık! Galatasaray’da aşırı dozda dikkat eksikliği, yani ‘olmasa da olur, boş ver’ makamında bir rehavet natürmortu var. Bu kafada devam edilirse, sezonu ‘mort’ etme garantisi olasılığı da var! Demek ki sadece Florya-Riva değil, futbol sezonu da riskte.

Dakika 70’te 4. golünü deplasmanda fevkaladenin fevkinde bir şahane vuruşla atan... Babla’ya bu nasıl da bir muazzam vuruş, diye tezahürat yaptırtan Bruma; Adana gecesini kısmen sıkıntıdan uzaklaştırdı ama yetmez! ‘Akıl başa, kuzgun leşe’ realitesi şart, Sarı-Kırmızılı armadada. Hiç kimse Riekerink’e bakmasın, durduk yere sallamaya da yeltenmesin sakın, öncelikle futbolculara bakın! Podolski, Selçuk, Yasin olmaları gerektiği gibi olmalı. Tolga şut atmayı madem seviyor, özel çalışma mutlaka ama mutlaka yapmalı. Sabri’nin iyi niyet ve gayretine saygı duyup, yeri garantilerin örnek almasını gerektiğini düşünüyor, 100 milyon harcandı, yerini dolduracak adam bulunamadı diyorum. Üstelik Caravana’da dahil!

Semih dakika 12’de, sonra Chedjou akıllı faulüyle ve 51’de de Tevfik’in şutunu Muslera nefis uyanışıyla önledi. Adanaspor ilk yarı az geldi, tehlikeli geldi. İkinci yarı motor bloğu ısınınca hararet yaptı ve hamleleri akim kaldı. Bayram bey 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı mutluluğuna set çeken tork kaybının çarelerini elbette bulacak, kayıplara ve sebeplerine güvenlik halatı atacaktır diye umuyorum. Galatasaray beklenen performansı örneklemediği ama ev sahibinin aşırı güç kaybı nedeniyle, su kaynattığı yarışta 1 golle 3 puan aldı...
Kazananın konsantrasyon kaybedenin güç zafiyeti, sağa sola sellektör yapıyor, anlayana!

YORUM YAZ