MENÜ

Üçüncülük garanti!

Abone Ol Google News
Haberin Devamı

Fenerbahçe’nin Konya ekspresince pert edilmesi neticesi, manen rahatlayan Galatasaray sahaya gerilimden uzak ve cool vaziyette çıktı. İlk andan itibaren Trabzonspor’un baskı anlayışı Selçuk&Carole gibi yıldızların iftiradan farksız geri pası atmalarına yol açtı! Yarım asır önceki basketbolculuğum döneminde boyalı alanda, Galatasaraylı İzzet, üstat Nusret gibi devlerle ribaunta girişmek ve tabii bir karıştan az hallice boyumla daima topu zayi etmek zorunda kalırdım! Fakat Muslera’nın hemen her duran topta bırakın ceza sahasını, kale alanı hatta kale çizgisinde dahi çaresiz kalmasını da, bir türlü anlayamadım!

İki kenar tamamen gevşek!

Yine bir duran top ve uyuyan Sarı Kırmızılı blok! 23’te savunmanın paylaşım, duruş erozyonu kaynaklı kronik defosunda Castillo çevirdi, N’Doye, Trabzon’u 1-0 öne geçirdi. Şimdi uzman analitolog, sistemprof istediği kadar 3-3-3-1 veya 3-2-3-2 diye anlatsın n’olcek? Gol öncesi sağ arkadaki gaz kaçağının pis kokusu ve kabahatini kim nasıl ifade edebilecek? Eyyyy Galatasaraylı sağ kanat, mahallenizi bomboş bırakmak nasıl bir halt? Kenarsız baklava, derinliksiz savunma olmaz. Tudor savunması ipe dizili çamaşır mandalı gibi gözüküyor ve iki kenar tamamen gevşek duruyor!

Galatasaray iyi yönetilmiyor

Dakika 49’da cetvel gibi dizili Galatasaray savunması bir gol de Yusuf Yazıcı’nın şahane vuruşundan yedi 2-0 Bu şuta müstafi kaleci uçan zeplin dahi yetişemezdi! Zaten mukadder akibet tahmin edildiği için Levent Derdiyok, Nasuhi Balta, Cengiz Chedjou gibi aslar; Başkan marifetiyle İstanbul’da dursunlar diye Trabzon’a gönderilmedi! 65’te Uğur kırmızı kartla soyunma odasına gönderildi ama bırakın 10 Trabzonsporlu’yu yeni Arenasında 7-8 Bordo-Mavili olsa bile Galatasaray’ın yine nefesi yetmez tökezlerdi. Galatasaray iyi yönetilmiyor ve ciddi vahamet her geçen gün daha fazla buram buram sırıtırken, üçüncülüğü bu hafta garanti Galatasaray taraftarları da hüngür hüngür ağlıyor... Mazide kalmış, Çanakkale zaferimiz kutlu olsun... Önümüzdeki harplere bakacağız hayırlısıyla!


YORUM YAZ