MENÜ

Potter'in takımı ders verdi!

Abone Ol Google News
Haberin Devamı

Nev sezonun ilk resmi maçı için dün akşam İsveç’te sahaya çıktı Galatasaray. Rakip Östersunds 1996’da kurulmuş bir kulüp. Kuzey ekibi 4. Ligden çıktığı yolda, ilk kez yakaladığı Allsvenskan’da başarılı performans gösterip, Avrupa Ligi 2. ön eleme turu hakkını kazanmış. Yani “geçmişinin, geleceğinin” en önemli müsabakasını oynuyor. Külli değeri Galatasaray’ın bir futbolcusu kadar dahi etmeyen, Graham Potter’in takımı ders verdi! Tabii anlayana ve avanta kovalamayan, futbol erbabına.

Merdiven altı ürünler

İlk 45 dakikada suni çim üzerinde, suni ve imitasyon bir Sarı-Kırmızılı yapı vardı. İkinci yarıda zaten merdiven altı ürünleri hiç sırıtmadı, bir güzel yattı ve battı! Östersunds fizik gücü, çağdaş futbol düşünce ve uygulama arzusu, şık çalımlar ve pas yapısıyla çok iyi işler yaptı.

Yazıklar olsun!

Allah’tan cacık ve yoğurt kıvamındakiler arasında, ilk yarı sarımsak gibi faydalı Ahmet vardı. Sonra tamamını nane bile kurtaramadı, Tudor da maydonoz olmaktan başka işe yaramadı! Tabii 68’de
sözde Aslan’dan korkmuş, Ghoddos’un saman gibi savurduğu, “Cenk dursun, Sabri uçsun” modeli savunmaya acemi tarafından bir usta gol geldi. Ahmet’in sarmısak etkisi de, savunmacı leşkerler de bu esnada kayboldu! Eyyyy İgor Tudor;

1-0 ve zaten 90’da 2’ncisi de geldi, 2-0 bitti. Uzun lafın kısası Talimhane yedek parçacısına, vaziyeti ve olan biteni tarif etmek lazım. En kral İmpala, Belair hatta 8 ocak Fairlane dahi, tevzi makarası olmadan yürümez. Süslü püslü ve dehşet pahalı haliyle yolda kalır. Adamın yüzünü de, fena halde kızarttırır! Adam olanın tabii... Suratına gizli pençe kösele taktıranın değil. Yazıklar olsun!

YORUM YAZ