MENÜ

Kara şanzuman GMC

Abone Ol Google News
Haberin Devamı

Rakip otomatik vitesi ve tamamen organize aktarma organlarıyla şahane, bizim GMC ise kara şanzumanı ve çağdaşlıktan uzak senkromeçsiz yapısıyla yerlerde!

Şu şekilde de anlatılabilir vaziyet. 20 yaş ortalamasıyla gelen ve futbol acemisi zannedilen Belçikalı'lar fakülte sonrası doktora standartlarında, bizimkiler de 4+4+4, anaokulu veya imam hatip arayışında. Anaokulu ve ilk mektep arasında bocalayan, üstelik doğru adresi asla bulamayanlarla, AB standartlarını yakalamış, korkunç farkı sahneye koyan bir gösteri vardı dün gece Galatasaray Arena'sında...

Koskoca ilk yarıda rakibini çözemeyen bir İtalyan'ı da, dehşet içinde izlemek zorunda kaldı Türkiye! Arnavut hoca kenarlara koyduğu çabuk adamlarla GMC'nin her tarafını hallaç pamuğu gibi attı ve Prandelli sadece baktı. İlk devre Anderlecht 3 gol atıp içeri girmediyse bu iş tamamen yüce Rabbin GMC'ye acımasıdır.

İkinci yarı bir şeylerin düzelebileceğini uman Galatasaraylılar, harbiden kahroldular. Praet savunmayı ip gibi dizdi ve vurdu. Galatasaray savunmasının ayakta uyuyup otel parası vermemesi neticesi, top direğin dibinden ağlara gitti 0-1. Sonra Chedjou 90. dakikada adeta zorla Burak'a attırdı ve gece 1-1 sonuçlandı.

Palavradan, kavgadan vazgeçip futbolumuzdaki çirkinlikleri, ayıpları elbette kayıpları görmemiz gerek. Futbol dünyamız çulsuz muhterislerin yol bulduğu bir platform olmaktan ya kurtulacak ya da kurtulacak. Başka çaremiz yok!

YORUM YAZ