MENÜ

Hasar büyük!

Abone Ol Google News

Galatasaray ve Muslera’nın yaşadığı sakatlığın en kısa anlatımı ‘hasar büyük’ olmalı. Tibia ve Fibula kırıkları vücut ağırlığını taşıyan bölgedeki, olabilecek en önemli zafiyet. Rize’deki puan kaybı da, şampiyonluğun kaçtığı konusunda, yaşanan son felaket! Galatasaray’ın pandemi dönemini pek sağlıklı geçiremediği, daha ilk dakikadan itibaren kanıtlandı! Savunma izolasyonu zero değerlerindeyken hücum ise entübe vaziyette!

Haberin Devamı

İlk 5 dakikada iki kaleye de 2 tehlikeli top geldi, ikisi de Rizespor’lu sporculardan. Skoda’yı Muslera, Moroziuk’u Tarık önledi! 14’te Muslera golü önledi, ayağının kırılmasını önleyemedi! Her sakat icraatta Skoda var. Var da Skoda’ya bakan yok! Belhanda yok, Galatasaray’da oyunu organize edecek beyin de yok! Bu beyinsizliğin hasarı da çok !

Galatasaray sezonu tatsız kapattı. Şimdi tatlı tatlı seçim muhabbetine, kendi kendini methiye teatisine devam edebilir! Hayırlı olsun.

Gecenin sorusu

Sahaya ‘beyinsiz’ yani 10 numarasız çıkan bu Galatasaray, kimin eseri ?

Maçın starı

Fernando Muslera... Acil şifalar diliyorum, yiğit çocuk sana.

Haberin Devamı

Maçın olayı

Mehter takımı temposu ve tek düzeliğindeki Galatasaray savunmasına, yüzde 100 aynı orta saha yapısı oluşturup; olası felakete çanak tutmak!

KISA MESAJ

Galatasaray çok bilenleri, şimdi başkan adaylarını tespite başlayın! Zamanıdır.

YORUM YAZ