MENÜ

Eyyy Galatasaray kongresi!

Abone Ol Google News
Haberin Devamı

Florya ve Riva arazilerini elden çıkartan Dursun Özbek ve ekibinin Galatasaray ruhunu da, gaibe karıştıracağını hiç düşünmedin di mi, eyyy Galatasaray kongresi? Bu Başkan profilinin Galatasaray kriterlerinden uzak olduğu, kongre üyeleri ve Divan’dan başka herkesin malumuydu zaten! E şimdi futboldan, kulüp yönetiminden bi haber olduğundan da, sanırım emin olunur artık değil mi? Ceket altına yuvarlak yaka fermuarlı hırka giyen ve araya da kravat sıkıştıran bir şıklık gurmesi! Avrupa Fatihi’nin futbol ve tüm değerlerini de, kendi düzeyine çekti.

İlk şarampole uçarsın

Talimhane yedek parçacılığı orjinli Dursun efendiye, bir eski kamyoncu deneyimiyle dün geceyi ifade etmeliyim. Karlı buzlu zemine kabak lastikle çıkamazsın, ilk şarampole uçarsın! Sen İgor ve Florya tercihlerinle, işte bunu yaptın! Oyun başladı Semih sağbek! İlk topu havaya dikti, ikinciyi kaptırdı, üçüncüde ayak içi mükemmel indirdi. Kime? Kendi kalesi önünde Mossoro’ya. Sonra Adebayor Galatasaray’ın tarihinde yediği, en çene suyu çorba golü attı. Yalçın’ı kim kafa vurmaması için takip etti? Saray cücesi kriterlerindeki Josue!

Kulübede unutulur mu...

Bu, dün gecenin onlarca şarlatanvari tedbirlerinden biri değil de ne? Peki dünya standartlarında iki isim, Podolski ve Sneijder sakat değilse kulübede unutulur mu be? Sahada mücadele eden, rakip kovalayan, Galatasaray forması işgal ettiğinden haberdar olan hiç kimse yok. Demek ki İgor’un da hangi kulübün başında olduğundan haberi yok. Elbette Bahçeşehir’den de haberi yok! E, bu kadar yoktan ne çıkar? Adebayor’un attığı 3 gol ve Mustafa’nın ayakla attığı kafa(!) golüyle Avcı’nın haklı, dolu dolu 4X4 akıl zaferi çıkar. Böylesi kritik ve hayati mücadeleye, hangi kafayla soyundunuz? Hadi soyundunuz, ne diye böyle orta yere futbol denen şeyden uzak çırılçıplak çıkıp kendinizi de, yandaşlarınızı da rezil rüsva ettiniz arkadaş? Alayınızın ürettiği sadece traş, hadi baş baş...

YORUM YAZ