MENÜ

Dikkat tehlike Riekerink!

Abone Ol Google News
Haberin Devamı

Galatasaray Teknik Direktörü eğer Hollanda’da iş başında olsa... Böylesi kritik Başakşehir müsabakası türü, zorlu 90 dakikaya hazırlansa, Portakallı Medya ‘Aardacht Gevaar Riekerink’ anonsu yapardı mutlaka! ‘Dikkat tehlike Riekerink!’ derken Hollandalı müminin değil, Hunter yani Avcı’nın sıkıntı kaynağı olabileceğine işaret etmek istedim. Niçin?

Avcı’nın sniper ustaları ‘ava giden avlanır’ sözünü, futbol alemine mükemmel uygulamış. Özellikle de dış saha maçlarında! Aslında geçtiğimiz hafta Kafkas ekibi de, gol atıp rakibini avlayacağını zannetme halisünasyonu içindeyken golleri yedi! Vurulduğundan yani ruhunu teslim ettiğinden habersiz, Antilop gibi gibi boşa koştu gitti. Serildi sonra!

Dışarıda şehirleşiyor!

Şehrinde daha mazlum hatta kasabamsı olan Başak sakinleri, sanki dışarıda şehirleşiyor! Konyaspor, Osmanlıspor beraberlikleri evde solundu. Ama Bursaspor 2, Gaziantepspor 1, Alanyaspor 5, Karabükspor 2’şer golle kentlerinde devrilmekten kurtulamadı! Üstelik bu deplasman müsabakalarında Cüneyt Çakır, Bülent Yıldırım, Özgür Yankaya, Mete Kalkavan gibi deneyimli isimler görev yaptı!

Rakibin oyunu başlattığı mevkide derhal baskı uygulayan, bu formatı ciddiyetle ve sert kademeyle tahkim eden yapı; Mossoro ve Visca gibi sprinterleri karşı kaleye salarken, zaman zaman uzun Memedi de tevzi makarası hükmünde mükemmel değerlendirmekte! Diğer yürüyen aksamları da, uzun uzun anlatmaya yerim yok burada! Anlayan anladı zaten... Fakat Galatasaray orta alan ve savunmasının elektrik akımından farksız hücumcular karşısında, nasıl çuvalladığı da sertifikalı ve ayan beyan ortada... Aardacht yani gevaar modunda olmak şart cuma akşamında, Galatasaray adına!

YORUM YAZ