MENÜ

Cesur yürek…

Abone Ol Google News

Galatasaray Kulüp Başkanı Burak Elmas’ın yüreğini dile getirdiğini hissettiğim; açık ve net ifadelerim aklıma ne getirdi ? ‘Cesur yürek’ Başkan profili tabii. Cennet mekan Başkan Mustafa Cengiz’in doğru, dürüst, erdemli ve yiğit hali ekrandaydı harbi. Açıkçası moralim düzeldi. ‘Devam Elmas’ oynanan oyun ve tertiplenen provokasyonları, ne denli zorluklarla karşılaşsan, mandepsilere muhatap olsan da yeneceksin evvel Allah.

Haberin Devamı

Metin Oktay’ın doğum günü şahit olduğum; Galatasaray başkanı yiğit duruş örneği, en güzel hediyedir eşsiz Kral’a ve sonsuzluğa göçmüş cennet mekan tüm Arslanlara.

Elmas ‘menajerlerin ulaşmasına gerek yok, biz istediğimize ulaşırız’ dediği anda, Florya’da otağ kurmuş ‘kokuşmuş’ menajerlerin sonunun geldiğini hissettim. Dilerim olur. Opsiyonları açık bırakabilmek adına, Gedson’un alınmaması kararı doğrudur. 1996’dan itibaren camiaya anlatmaya çalıştığım, Galatasaray’ın felaketine sebep olabilecek borç yükü ve finansal savrukluk politikasının, Elmas ağzından ‘bazı alışkanlıklar, büyük borç yükü bıraktı!’ şeklindeki ikrarı; Oğuz Dizer’in 25 yıllık mücadelesinin doğru olduğunu kanıtlamadı mı? Erdem simgesi Mustafa Cengiz çizgisinde bir Başkan profiline şahit olmak, her Galatasaraylı için güven ve birlik içinde mücadeleye çağrı vesilesi olmalıdır.

Haberin Devamı

Taraftarların duygularıyla oynayan ‘hadsiz’ yorumcular, reyting arsızı oportünist şahıslara hak ettikleri cevabı her zaman verdim. 10 yıllık mesajlara sarılanları ben de 20-25 hatta 40-45 yıl ötelere götüreceğim. Hodri meydan !

Fanatik gazetesinde Oğuz Dizer imzası ve ‘Antalya’da pis kokular’ haberimizle, bahis kirliliğini ortaya çıkarmış ve Türkiye’nin kandırılmasına mani olmuştuk. Yine varız, yine yasa dışı tüm kirlilikleri ortaya çıkaracağız.

‘Hatalara katkı yapmış insanlar hatası yokmuş gibi davranamayacak. Terbiyesiz üslûp hamileri hak ettiği tavırla mutlaka karşılaşacak. İtibar ve kişilik suikastleri, dönüp hamilerine çarpacak. Belge ile Galatasaray’a baş vuranlar, mutlaka netice alacak!’

Başkan daha ne desin ? Nokta.

YORUM YAZ