MENÜ

Antalya şov

Abone Ol Google News
Haberin Devamı

Ali İpek’in sevgili oğlu Tuna’nın Pamukkale-Collesuum Oteldeki düğününde buluştuk Adanaspor Başkanı Bayram Akgül ve Antalyaspor eski başkanı Gültekin Gencer’le. TFF efsane başkanı Haluk Ulusoy’da bu güzel mutlulukta bulununca, mazide kalan eşsiz futbol rapsodilerinden başka anılacak konu olmadı elbette! Gencer son derece diri ve neşeli görülürken, Akgül fena halde rahatsızdı. Grip bünyeyi sarmış ve ayakta zor durur hale getirmişti, Adanaspor Başkanı’nı.

Hadi başkanı virüs sardı da, Adanaspor futbolcularını ne sardı sarmaladı? Bu hale nasıl gelinir arkadaş, külliyen yerlerde alayı! 22’de Kadah kafayı çaktı: 0-1. 28’de Adanalı Mahai kaçırdı, dönen topu Eto’o kaptı-kaçırmadı-attı 0-2 ve 33’te de durumu 0-3 yaptı. İlk 45 dakika sonrası anladım ki Adanaspor’a musallat olan virüsün devasını bulmakta, bu saatten sonra bulabilmek mümkün olamazdı.

Geçmiş olsun

İkinci yarı da, Çalımbay ekibi aynı tempoda başladı. İtandje uçtu muçtu ama El Kabir ‘gol senin kaderindir’ dedi ve 5’ledi gitti... Adana’nın attığı iki gol de zaten beş para bile etmedi! Bayram Başkan yerel ürünler ve doğal besinlerle inşallah şifa bulur da, Adanaspor’un bu dış kaynaklı imalatlarla deva bulması pek mümkün gözükmüyor gibi sanki. 90 dakika Antalya mutluluğuyla geçti de, Adanalılar’a da geçmiş olsun yani ...

Hayırlısı !

YORUM YAZ