MENÜ

Rüya bitti

Abone Ol Google News

Fenerbahçe yıllardır zorlanıyor Sivas'taki Sivasspor maçlarında. Gerçeği söylemek gerekirse dün akşam da çok zorlandı sarı lacivertliler. Öyleki, ilk yarıda Livakoviç, Becao ve Djiku rakip atakları savuşturmakta kanter içinde kaldılar deyim yerindeyse. Buna karşılık bir türlü ritim yakalayamadı, kalitesine yakışan oyunu oynayamadı ve akın sonuçlandıramadı Fenerbahçe. Ferdi Kadıoğlu bile aksadı, Fred pas isabetinde vasatı aşamadı, eskisine oranla hareketsiz Szymanski ve İrfan Can kekeme bir performansla oynadılar, dolayısıyla da rakip kalede doğru dürüst bir tehlike yaratamadı Feberbahçe ilk yarıda. Ama, devre sonunda Tadiç, Ferdi ve Fred bir anda işbirliği yaptı ve Fred'in müthiş golüyle soyunma odasına önde gitti Dzeko ve arkadaşları.

Haberin Devamı

İkinci yarıda da bariz bir üstünlük kuramadı, kadro kalitesine yakışan futbolu oynayamadı bir teknik direktör takımı olan Sivasporspor karşısında Fenerbahçe. Teknik direktör takımları sistemle oynarlar, taktik donanımla sahaya çıktıkları için de 90 dakikayı yardımlaşma ve biliçlice bitirirler.
Şüphesiz bütün bunlar da İsmail Kartal'ın Fenerbahçe'yi hedeflerine ulaştıracak, bu kaliteli kadroyu doğru şekilde yönetecek kumaşa sahip olmadığı geçeğine götürüyor bizi. Böylesi, önemli bir maçta, Fenerbahçe'nin ziyadesiyle futbol aklı ve yeteneğe ihtiyaç duyduğu dakikalarda Dzeko, Tadiç ve İrfan Can Kahveci'yi oyundan alan bir teknik direktör işte gördüğümüz gibi İsmail Kartal. Neymiş, Fenerbahçe'nin çocuğuymuş! İyi de vizyon sorununu ne yapacaksınız Sayın Ali Koç!
Eğri oturup doğru konuşalım, Aykut Kocaman, Bülent Uygun, Emre Belözoğlu, Ersun Yanal veya Yılmaz Vural'dan her hangi birine sezon başında bu kaliteli kadro teslim edilse şimdiye şampiyonluk yarışında enaz 5, 6 puan farkla puan çetvelinin en tepesinde yer almaz mıydı Fenerbahçe.
Maalesef, rüya erken bitti gene Ali Koç ve İsmail Kartal yüzünden.

Haberin Devamı
YORUM YAZ