MENÜ

Muslera'dan armağan

Abone Ol Google News

Kaybetmemek çok önemli, kazanmak şahane olurdu. 45’te Eren içeri vurabilse bambaşka şeyler konuşuyor, yazıyor olabilirdik. Galatasaray kendi sahasında sabırla pas yaparak, Schalke’nin alan boşaltmasını bekledi. Sinan’ın birebirde yaptığı eksiltmeler seyirciyi havaya soktu. Belhanda ilk yarıda iyi ikinci yarı berbattı. Kilit oyuncular N’diaye ve Rodrigues’ti. Rodrigues bir gollük şut attı, bir pası alamadı pozisyon uçtu gitti, bir de Eren’e gollük pas verdi. Onlar stoperlerin arasına attığı paslarla pozisyonlar yakalamak istedi. 13’te Konoplyanka Muslera ile karşı karşıya kaçırdığında, en büyük şans Şampiyonlar Ligi’nde VAR olmamasıydı. Zira pozisyon penaltıya yakındı. Muslera büyük kaleci. 45’te Linnes’in berbat pasıyla karşı karşıya kaldığı Konoplyanka’nın şutunu, ikinci devrenin başında Embolo’nun vuruşunu kurtararak takımı, hocayı, tribünleri oyunda tuttu. Yetmedi, maçın sonunda yaptığı kurtarışıyla puanı, parayı getirdi, ilk 2 ihtimalini canlı tuttu. 1 puan şahane...

Haberin Devamı

Gecenin sorusu

Ya City, PSG çıksaydı

Haberin Devamı

Liginde 16. olan Schalke karşısında Muslera sayesinde puan kazanıldı. Kura şansının ne önemli olduğu anlaşılmıştır herhalde. Bu kadroyla yakalasalardı, maazallah...

Maçın starı

Ozan Kabak

Yaptığı kademeler ve çizgiden çıkardığı topla maçın kaderini etkiledi. İkili mücadelelerde sağlam, pas yaparken daha rahattı. Galatasaray geleceğini kazanıyor. 2 sene sonra “Ozan var, huzur var” diyebiliriz.

Maçın olayı

45’te Galatasaray’ın attığı şut sayısı 1! Kabul edilemez. llk iki maçta Şampiyonlar Ligi’nin en az koşan takımlarından biriydi. Dün de temposuz bir Galatasaray gördük. Oyuncu kalitesinin yüksek olmayışı dert, koşu kalitesinin düşük olması başka dert.

Kısa mesaj

Galatasaray’ın son dakikalarda kullandığı iki oyuncu Akhisar’dan gelen Ömer ve Muğdat’tı! Bu iki oyuncuyu kulüp menfaati için Hamzaoğlu alsa, diploması yırtılırdı. Fatih hoca doğru yaptı.

YORUM YAZ