MENÜ

Bu sene hazırlık!

Abone Ol Google News

Hikmet Karaman takım savunmasını çok iyi hazırlamış, gol şansını ise kontrataklara bırakmıştı. Soldado’nun kırmızı kartı işini çok kolaylaştırdı. Soldado'nun çok tartışılacak ancak Alper Ulusoy'un haklı olduğuna inanarak verdiği kırmızı kart maçın tüm dengesini değiştirdi. Fenerbahçe iyi savunma yaparken ve skor 0-0’ken çok önemli bir de pozisyon yakaladı. Moses'in ara pası enfes, Jailson'un kontrolü güzel, vuruşu kaleci Lung'u maçın adamı yapacak nitelikteydi.

Haberin Devamı

Karaman, Fenerbahçe'nin sağ kanadındaki büyük gücünü savunabilmek için sol bek Kucher'in önüne Umut'u koymuştu, Umut’un desteği işe yaradı. Fenerbahçe koca ilk yarıda rakip kaleyi bir kez tehdit etti. Ekici’nin frikiği Lung’da kaldı. 65'ten sonra oyunun tek hakimi Kayserispor oldu. Hikmet hoca çift santrfora döndü, ceza alanına çok sayıda yan top gönderdi, Serdar Aziz ve Roman Neustadter çok sayıda topu kesmeyi başardı, taa ki Kravets’in golüne kadar! Jailson dışında vasatı aşan Fenerbahçeli oyuncu yoktu.

Gecenin sorusu

Böyle bir standart olmadığını elbette biliyorum. Şiddet barındırmasa da, kısa zamanda ardı ardına 5 faul yapan Mensah’ın sarı kart görmemesi Alper Ulusoy’un futbolu maalesef doğru yorumlayamadığının belgesi!

Haberin Devamı

Maçın starı

Küme düşme endişesi taşıyan takımını attığı golle çok rahatlattı. Kravets, attığı golde resmen gökyüzüne çıktı ve güzel kafa şutuyla Kayserispor'u Fenerbahçe’nin üstüne taşıdı.

Maçın olayı

Pozisyon orta sahada, sarı kart haklı. Daha ne söyleniyorsun Soldado? Maçın dengesini gördüğü kartla Kayseri lehine döndüren oyuncu Soldado oldu. Net anladığımız Türkçe küfürlerin dışındaki sözlerin tamamı maalesef tartışma konusu, o da ayrı!

Kısa mesaj

Fenerbahçe mağlubiyeti başka örnekler üzerinden hakem kararına bağlayıp gerçekleri ıskalamamalı. Santrforlar gol atamıyor, orta sahadan oyuncular atak sonlandırmaya gitmiyor. Takım feci hücum ediyor.

YORUM YAZ