MENÜ

Hala ne 10 numarası!

Abone Ol Google News
Haberin Devamı

Fenerbahçe geçtiğimiz sezon Van Persie ve Nani başta olmak üzere sadece Türkiye'yi değil dünyayı şaşkına çeviren transferler yaptı. Hem Türkiye'nin hem de Avrupa'nın üst düzey oyuncuları kadroya katıldı. Ancak kötü futbol, Pereira'yla futbolcuların anlaşmazlıkları bolluk içinde acı çeken bir takım yarattı ve sezon kupasız şekilde büyük hüsranla bitti.

Bu sezon da saha sonuçları pek iç açıcı değil. Feyenoord maçındaki futbol umut verse de, hala taraftarın takıma güveni az...

İhtiyaç yok...

Ancak televizyonlarda, gazetelerde Fenerbahçe'nin bir 10 numaraya ne kadar ihtiyacı olduğundan, taraftarın bunu beklediğinden bahsediliyor.

Şu kesin; Fenerbahçe'nin hiçbir şekilde 10 numara transferine ihtiyacı yok. Ne Sosa, ne Oscar Romero ne de başka biri...

Artık futbol değişti. Herkes her yere koşmak, hem savunmaya hem hücuma gelmek zorunda... Elinizde Messi ya da Ronaldo'nuz yoksa 10 numara almanız gereksiz.

Transfer değil, somut başarı

Bu kulüp Van Persie ve Nani'yi transfer etmiş, hiçbir başarı elde edilmemiş. Taraftarı bu saatten sonra 10 numara transferi kesmez.

Bu saatten sonra gereken somut başarıdır. O da lig şampiyonluğu hatta çifte kupa şampiyonluğudur. Kupa kazanılmadıkça taraftarın yönetime küslüğü devam edecektir.

YORUM YAZ