MENÜ

Beşiktaş'ın cefa sezonu

Abone Ol Google News

 

Kara Kartal, favori olmadığı bir derbiye çıktı ve kaybetti. Siyah-Beyazlılar'ın erken dakikalarda 10 kişi kalması, zaten takım bütünlüğünden yoksun kadroya mağlubiyet için adeta bir bahane oldu. Samet Aybaba'nın, 'çürük' tanımlamasının ne kadar doğru olduğunu dün akşam gördük. Maalesef Beşiktaş Camiası'nın cefa sezonu, 4 lig maçıyla daha devam edecek. Bir takımdan çok aynı durakta otobüs bekleyen sosyal bir yığına benzeyen bu futbolcular, Türkiye Kupası için de hiç güven vermiyor. Dünkü sonuçla ligde ilk 4 hedefi hayal oldu. Eğer kupa finali de Ankaragücü'ne kaptırılırsa Beşiktaş, kalan lig maçlarına A Takımı'yla değil genç takımıyla çıkmalı.

Haberin Devamı

Sahibinden satılık takım...

Cenk Tosun, Fenerbahçe'ye klasına yakışır bir gol attı. Bu gol, Cenk'in Beşiktaş formasıyla derbide attığı son gol olması sebebiyle özeldi. Milot Rashica'nın savruk futbolu, Gedson Fernandes'in önlenemez düşüşü, Jackson Muleka'nın yine bekleneni verememesi, Siyah-Beyazlılar'da hayal kırıklığı yaratmaya devam etti. Sonradan oyuna giren isimlerden Chamberlain ve Ghezzal'dan da artık ümidi olanın kaldığını sanmıyorum. Mert Günok, Omar Colley ve Semih Kılıçsoy'un da çabaları, arada kaynayıp gitti. Bu kadronun yapması gereken tek şey, sadece 180 dakika motive olup kupayı almak. Ardından Beşiktaş Yönetimi, sezon sonunda stadın önüne, 'Sahibinden satılık takım' tabelası dikebilir.

Haberin Devamı

Musrati'yi yeni kadroyla görelim

Stoper Necip Uysal, sağ bek Necip Uysal, ön libero Necip Uysal... Beşiktaş, yeni sezonda, 'mevkisiz futbolcu' tanımına bir son vermeli. Mevcut yönetimin aldığı isimlere gelirsek... Forma yarışında Necip'i geride bırakamayan Joe Worrall'a sezon sonunda veda edilmeli. Aceleyle alınan ve beklentileri karşılamayan Svensson'la yollar ayrılmalı. Galatasaray derbisinde kendi kalesine gol atan, Fenerbahçe'ye karşı da 25. dakikada kızaran Al Musrati'ye ise yeni sezon kadrosunda şans verilmeli. Kulüp tarihinin en pahalı transferine, 'Jean Onana' muamelesi yapılmamalı. Tutuk kadroda yıldızı sönen Ernest Muci'nin parlaması için de yeni sezon beklenmeli.

YORUM YAZ