MENÜ

Bu kez Fenerbahçe!

Abone Ol Google News

Örnek gösterilecek, Euroleague seviyesinde bir maç izledik Ülker Arena’da... Coach stratejileri, maç içindeki yapılan satranç hamleleri, müthiş savunma sertliği ve konsantrasyonu, mücadele... Her şey vardı, kazanan ise bu yıl Anadolu Efes’e 2 kez kaybeden Obradoviç’in takımı Fenerbahçe oldu. Ergin Ataman, yabancı tercihini 3 oyun kurucudan yana kullanırken, Dunston ve Moerman’ı neredeyse bütün maç oynattı. Kazandığı iki maça göre farklı bir kadroyla Fenerbahçe’nin karşısına çıkarken, Obradoviç daha klasik bir tercih yapmıştı. Felaket bir üç sayı isabet oranı ile oynayan Efes, Beaubois’in bireysel çabası ile oyuna tutunmayı başarırken, 3. çeyreğin başı bizi neler beklediğini gösteriyordu. Tam 5 dakika basket olmadı. İki takım da, çok agresif savunma yaparken, birbirini top kaybına zorladı. Burada, Vesely faktörü ön plana çıktı. Kanarya tekrar öne fırladı ama direnen Efes, Moermann- Dunston ikilisi ile geri döndü, 11’de 2 ile şut atan Larkin’in serbest atışları ile maçı uzatmaya götürdü.

Haberin Devamı

Gecenin sorusu?

Haberin Devamı

İki takımın bu yılki 3. maçı da nefesleri kesti. Türkiye Kupası’nda da denk gelirlerse normal sezonda 6 kez karşı karşıya gelmiş olacaklar. Acaba mayıs ayında 7. derbi oynanır mı?

Maçın starı

Oyunun genelini çok iyi oynamadı belki ama karar anlarında yine sorumluluk almaktan çekinmedi. Özellikle, Moermann’ın üzerinden geriye çekilip attığı üçlükle, derbi zaferini Fenerbahçe’ye getirdi Kostas Sloukas. Kaliniç de bütün maçın en istikrarlı ismiydi.

Maçın olayı!

Çok fazla sertlik, bolca kandırmaca, kendini yere atmaca vardı maçta. Hakem üçlüsü, maçı daha da zor hale getiren oyunculara rağmen derbiyi iyi idare etti.

Kısa mesaj

Ataman, Larkin’e sezon başından bu yana mesaj yolluyor. Mesajların yerine ulaşıp ulaşmadığını yakında göreceğiz.

YORUM YAZ