MENÜ

Şampiyonluk için büyük fırsat

Abone Ol Google News

Trabzonspor için 3.’lük şansı ve Avrupa’da oynayabilmek tabii ki çok önemli bir hedef. Ancak asıl önemli olan büyük resmi görebilmek. Gençlik aşısı tutmuş, devre arasında transferi kapalı olmasına rağmen oyun anlamında iyi maçlar oynamış Trabzonspor için şampiyonluk yarışında olabilme hazırlığı şimdiden başlamalı. Bugün forma giyen genç oyuncuların gelişimlerine bakınca; hem Süper Lig hem de Milli Takım’da uzun yıllar forma giyebilecek potansiyele sahipler.

Haberin Devamı

En önemlisi gençler

Eğer Trabzonspor yönetimi yeni sezon transfer döneminde yeterince kaynak yaratabilir, Sosa gibi lider 2 oyuncu daha transfer edebilirse hem bu gençlere yenilerini ekler hem de gelişimleri daha doğru olur. Futbol ve ekonominin gidişine bakınca bugünün şampiyonluk adayları güç kaybetmeye devam edecekken, Trabzonspor yetiştirdiği gençleri ile önümüzdeki sezonu fırsata çevirebilir.

Tek bir hedef olmalı

Bu genç oyuncuların Ünal Karaman ile yakaladığı uyum, karakterlerinin düzgünlüğü Trabzon altyapısındaki birçok oyuncu için de ekstra motivasyon demek. Tarihindeki tüm şampiyonlukları kendi içinden yetiştirdiği değerler sayesinde yakalanan Trabzonspor için İstanbul takımlarının yaşadığı sıkıntıyı değerlendirmek biraz ana bir hedef seçmekten geçiyor. Yani hem Avrupa hem lig beraber götürebilmek yerine ligin ön planda tutulması da yıllar süren hasretin bitirilebilmesi açısından çok önemli.

Haberin Devamı
YORUM YAZ