MENÜ

Dev adım

Abone Ol Google News
Haberin Devamı

Bursaspor’un aldığı hemen hemen her puanda başrolde olmasına alıştığımız Batalla ve biraz olsun onun yükünü omuzlaması beklenen Jorquera, Adanaspor’un sert orta saha savunmasına kurban gitti ilk yarıda. Yaratıcılık konusunda ne Deniz Yılmaz, ne Kubilay ne Şamil ne de Faty maçın kaderini değiştirebilecek oyuncular.

Geçtiğimiz haftanın morali ve benzer oyun anlayışıyla Adanaspor ilk yarıda rakibine sadece 1 pozisyon verirken savunmada iyi görünmesine rağmen, hücumda ise Koman’ın yokluğunu çok fazla hissetti. Topu önde tutan ve top kazanıldığı anda Magaye’ye istediği topları atabilen bir oyuncunun olmaması Adanaspor’a hücum konusunda bir kısır döngü getirdi. 2. yarıda ise az da olsa maçın hikayesi değişti. Önce Viera, Deniz’e sonra İsmail, Magaye’ye asist yaptı, atamadılar. Suat Arslanboğa İsmail’in yaptığı faulde 2. sarı kartı göstermeyerek maç içindeki en büyük hatasını yaptı. Son 10 dakikaya skoru dengede tutarak gelen Adana, Magaye ile golü bulmayı başardı.

Süpriz ama doğru!

Magaye bu maçı da çözen adam oldu. Sürpriz sayılabilecek teknik direktör seçiminin ne kadar doğru olduğu Fenerbahçe ve Bursa maçlarındaki oyun anlayışıyla ispatlanmış oldu. Bursaspor tarafında ise Trabzon maçının hayal kırıklığı 2’ye katlandı

YORUM YAZ