MENÜ

Kaybetmeme 20 yıl peki kazanç nedir?

Abone Ol Google News

Bir gün önceki maçın neticesine bağlı olarak özellikle Galatasaray’ın ilk devreyi temkinli oynayacağını tahmin etmek zor değildi. Ndiaye/Fernando hattı canla başla alan savununca zaten oyununu oturtmakta zorlanan Fenerbahçe Valbuena doğaçlamalarına bel bağlamaktan öteye geçemedi. Üstelik son haftaların gözdesi Hasan Ali’nin atılmasından sonra zaten skor üretiminde zorlanan Fenerbahçe’nin işi iyice zora girdi. İkinci devre de oyun iki takım içinde fırsat gözleme düzeninde devam edip durdu. Üç puana yakıcı biçimde ihtiyacı olan Galatasaray, sahada dokuz Fenerbahçeli varken yakaladığı fırsatı boş geçmedi. Ardından eksik Fenerbahçe kombine atakta Soldado’nun ‘’santrfor gol dışında aslında ne yapar’’ı gösterdiği pozisyonda dengeyi buldu. Maç berabere bitti diye kutlama yapan Fenerbahçeliler’in ruh hali çok şey anlatıyordu!.

Haberin Devamı

Gecenin sorusu

Bunca teknik adam tarafından denenmiş Valbuena solda, Moses ise sağda oyuna etki koyamadı. Fenerbahçe bu halde,oyunu eline alabilecek sayısal üstünlüğe nasıl sahip olacaktı?

Haberin Devamı

Maçın starı

Dengedeki bir oyunda söz edilmesi gerekenler kanaatimce orta saha savunmacılarıdır; Fernando, Ndiaye ve Topal...

Maçın olayı

Eksik Fenerbahçe’ye karşı Diagne başta hücumu aktif hale getirilemeyen Galatasaray’ın ve yüksek ihtiyacı olmasına rağmen Fenerbahçe’nin çözümsüz oyunları. Son bölümde sahaya atılan ‘çalışılmış ikinci’ topları da atlamayalım!...

Kısa mesaj

Kazanmayı değil kaybetmemeyi 20 yıla taşımayı hedeflemiş görünen Fenerbahçe bunu başardı. Peki ne kazandı? Bir puan mı?

YORUM YAZ