MENÜ

Galatasaray'ın gizli kahramanı

Abone Ol Google News

Süper Lig'de şampiyonluk mücadelesi veren Galatasaray, 35. hafta karşılaşmasında sahasında Sivasspor'u 6-1'lik skorla geçerek son üç haftaya hata yapmadan girdi.

Haberin Devamı

Sarı - kırmızılılar, son üç haftaya hata yapmadan girmeyi başardı. Zorlu geçmesi beklenen karşılaşmada alınan 6-1'lik galibiyet zirve yarışına da bir mesaj anlamını taşıyordu.

GALATASARAY'IN EN BÜYÜK GÜCÜ…

Şampiyonluk yarışı ve küme düşme potasında yer alan takımların, son haftalarda aslında en büyük rakibi takımın genel mental durumu... Geçtiğimiz sezon Premier Lig'de Arsenal 21 Mayıs günü sahasında Southampton ile 3-3 berabere kalarak, Manchester City maçı öncesi sürpriz bir kayıp yaşamıştı.

Karşılaşmanın ardından Daily Mail'de yayınlanan bir yazıda aynen şu yazıyordu; "Tarih bize futbolun en büyük ödüllerinin soğukkanlı kafalar tarafından kazanıldığını söylüyor..."

Galatasaray'ın hem sahadaki oyuncularının, hem Teknik Direktör Okan Buruk ve kenar yönetimi bu konuda adeta ders verecek bir performans sergilediler geride kalan haftalarda. Ligde kalan üç maçta da bu sakinlik ve bu inanç devam azalmadan devam etmeli. Kısacası Galatasaray'da şimdiye kadar ki performansta görünmeyen büyük kahraman sakin kalmayı başaran kafalar!

Haberin Devamı

ÖN DÖRTLÜ BİRBİRİNİN RUH İKİZİ GİBİ

Galatasaray, Sivasspor'a sahasında altı gol attı. Bu altı golün tamamında karşılaşmaya ilk 11'de başlayan ön dörtlünün hem asist hem de gol olarak imzası vardı. Sadece son golde asisti oyuna sonradan dahil olan Kerem Aktürkoğlu yaptı. Ön dörtlü adeta gözleri kapalı olsa bile birbirlerinin koşu atacağı noktaları ezbere biliyor gibi.

SON TABURCU HAKIM ZIYECH OLACAK MI?

Sadece Galatasaray taraftarları değil, Türkiye'deki futbolseverler geçmişte futbolun büyük arenalarında boy göstermiş, ancak daha sonra mental olarak yaşadığı çöküşe çare bulamayarak yolu Türkiye'ye düşmüş birçok yıldızı tedavi etme konusunda mahir.

Bu isimlere Hakim Ziyech de eklenmek üzere… Faslı yıldızın ligin son virajında gösterdiği bu performans taraftarlara şampiyonluk adına büyük umut aşılıyor.

YORUM YAZ