MENÜ

Kadıköy'de taktik savaşı

Abone Ol Google News

Bir tarafta Zenit maçında yakalanan havayı lige yansıtıp Kayseri yenilgisini telafi etmek isteyen Ersun Yanal... Diğer tarafta, futbolcu ve teknik adam olarak uzun yıllar hizmet ettiği Fenerbahçe’ye rakip olan Aykut Kocaman... Kadıköy, iki hocanın taktik savaşına sahne olacak.

Haberin Devamı

Fenerbahçe için ligde kalan maçların hepsi çok önemli. Sarı- Lacivertliler, Yeni Malatya ve Göztepe galibiyetleriyle toparlanmıştı ancak Kayseri yenilgisi, serinin çabuk bitmesine neden oldu. Konyaspor ise son iki lig maçından beraberlikle ayrıldı. Yeşil-Beyazlılar, Avrupa Ligi iddialarını sürdürmek için bu akşam 3 puana şartlanmış durumda. Kısacası bu mücadele her iki takım açısından da önemli. Ancak Kadıköy bugün sahadaki futbolcular kadar kenardaki teknik adamların da kapışmasına sahne olacak. Ersun Yanal, sezonun en iyi futboluyla gelen Zenit galibiyetinin olumlu havasını Konya’ya karşı sahaya yansıtmanın hesaplarını yapıyor.

Kocaman için zor

Aykut Kocaman ise simge isimlerinden biri haline geldiği, yıllarca futbolcu ve teknik adam olarak hizmet ettiği, geçtiğimiz sezon şampiyonluk kovaladığı Fenerbahçe’ye bu kez rakip olacak. Aykut Kocaman’ın geçen yıl tribünlerle yaşadığı soğukluk, sezon başında yardımcılarının Ali Koç tarafından ‘dışarıya veri sızdırdıkları’ suçlamasıyla kulüpten uzaklaştırılması, bu karşılaşmayı daha da ilginç hale getiriyor.

Haberin Devamı

Kısa mesaj

Sarı-Lacivertliler için Zenit gibi güçlü bir rakip karşısında sergilenen performans, en az galibiyet kadar önemliydi. Bu kadronun neler yapabileceğinin, ligde bu kadar aşağılarda yer alacak kadar kalitesiz olmadığının örneğiydi. Oyuncuların şimdi yapması gereken, bu performansın tesadüf olmadığı göstermek.

YORUM YAZ