MENÜ

Bir teselli ver

Abone Ol Google News

Ali Koç’un başkan seçilmesiyle gelen yeni heyecan, yepyeni transferler ve Phillip Cocu ile başlayan yeniden yapılanma... Fenerbahçeliler’in yeni sezonla ilgili birçok umutları, hayalleri vardı. Geride kalan 16 haftada hayaller kâbusa dönüştü. Sarı-Lacivertliler, kötü anlamda kırılmadık rekor bırakmadı. Peş peşe gelen yenilgilerle ligin dibine inen Fenerbahçe, taraftarlarına daha hiç tatmadığı kötü duygular yaşattı. Sarı- Lacivertliler, sezonun ilk devresini bu akşam Antalya’da tamamlayacak. Taraftar, yeniden umutlanmak için bir sebep arıyor. Ersun Yanal ile birlikte yeni bir sayfa açıldı. Erzurum maçında işler istendiği gibi gitmedi. Yanal ve öğrencileri, Antalya karşısında artık çıkışın sinyalini vermeli. Taraftarlarına, 3 puanı alıp ilk devreyi düşme hattının dışında tamamlayarak biraz da olsa teselli etmeli.

Haberin Devamı

Ön plana kim çıkar?

Slimani öyle goller kaçırdı ki, daha önce burun kıvrılan Soldado, kupadaki Giresun maçında kurtarıcı gibi döndü. İspanyol forvet, attığı usta işi golle adeta Slimani’ye nazire yaptı. Tecrübeli oyuncu, kendisinden beklentilerin farkında. Eğer takım arkadaşları, Cezayirli’ye hazırladıkları kadar pozisyon hazırlarsa, Soldado gecenin yıldızı olabilir.

Haberin Devamı

Bu istatistiğe dikkat

Fenerbahçe, maç başına ortalama 11 şut çekiyor. Ancak bunların sadece yüzde 36.2’sinde çerçeveyi bulurken, maç başına gol ortalaması da 1 oldu. Antalyaspor ise yüzde 51.2 ile ligde bu sezon en fazla isabetli şut çeken takım konumunda. Kırmızı-Beyazlılar’ın 16 lig maçında 19 golü bulunuyor.

Kısa mesaj

Kupadaki 5 gollü Giresunspor galibiyeti şüphesiz taraftara da moral verdi. Ancak Sarı-Lacivertliler’in sezonun ikinci yarısına umutla bakmasını sağlayacak asıl maç bu akşamki Antalyaspor sınavı. Futbolcular, ikinci yarıda işlerin çok farklı olacağını göstermeli.

YORUM YAZ