MENÜ

Volkan Demirel: Neden böyle yapıyorlar, anlamıyorum

Fenerbahçe'nin tecrübeli kalecisi Volkan Demirel, 1-0 kazandıkları Beşiktaş derbisini değerlendirdi. Ortamın neden gerildiğini anlamadığını ve kendisinin hiçbir şey yapmadığını belirten Volkan, "Zamanı gelince ben de konuşacağım" dedi.

Volkan Demirel: Neden böyle yapıyorlar, anlamıyorum

Fenerbahçe, BeşiktaşVodafone Arena'da 1-0 mağlup ederken, 90 dakika içinde birçok kez iki takım oyuncuları ve teknik heyetleri karşı karşıya geldi.

Sarı Lacivertliler'de kaptan Volkan Demirel de maçı değerlendirirken, olayların neden bu raddeye geldiğini anlamadığını söyledi.

Volkan Demirel'in sözleri şu şekilde:

Debilerde atmosfer fazla yükseliyor. Neden bunlar oluyor, neden buralara geliyoruz, bilmiyorum. Beşiktaş iyi oynadı. İçeride gol attıklarını biliyorduk. İlk yarım saat istediğimiz gibi geçti. Ama benim anlamadığım, neden bana bu tepki geliyor? Son dakikalarda skor avantajjıyla ben elimden geleni yapıyorum. Bu da kimseyi ilgilendirmez. Soyunma odası da karışıyor. Neden? Gereken şeyleri tabii ki zamanı gelince söyleyeceğim. Beşiktaş iyi takım, onlara saygı duyuyoruz. Güzel statları var, iyi bir atmosferleri var ancak neden bu şekilde geriliyorlar anlamıyorum.


Fenerbahçeli yöneticinin başı yarıldı!



Simon Kjaer, Şenol Güneş ile olan diyaloğunu anlattı



(ÖZET) Beşiktaş - Fenerbahçe maç sonucu: 0-1

Haberin Devamı
YORUM YAZ