MENÜ

Volkan Demirel fark etti, tehlike son anda önlendi!

Sow'un 2. dakikadaki golü sırasında kaleci Volkan Demirel hariç bütün futbolcular gol sevincini saha dışında yaşayınca Fenerbahçe büyük bir tehlikeyle karşı karşıya geldi.

Volkan Demirel fark etti, tehlike son anda önlendi!

Manchester Unitedlı futbolcular maçı başlatma isteğini hisseden kaleci Volkan Demirel, rakip sahaya girerek rakibin oyunu hemen başlatması engelleyerek takımını mutlak bir tehlikeden korudu.

Kurallar gereği bir takım gol sevincini saha dışında yaşar ve karşı sahada hiçbir oyuncusunu bırakmazsa, rakip takım oyunu başlatma hakkına sahip oluyor.

Gol sevincini önce yede kulübesine giderek kutlayan Demirel, ardından hemen rakip yarı alanına doğru hareket etti.

Hollanda'da Fenerbahçe sesleri!

Volkan Demirel fark etti, tehlike son anda önlendi


Arda Turan milli takımda yaptı!


Aynı olay milli maçta yine karşımıza çıkmış, tehlikeyi ise Arda Turan önlemişti. EURO 2016 elemeleri son maçında Konya'da İzlanda ile karşılaşan Milli Takım'da Selçuk İnan, 89. dakikada attığı frikik golüyle Ay Yıldızlılar'ı EURO 2016'ya götürmüştü.

Bu golün sevincinde bütün takım yedek kulübesine koşmuş, rakip yarı alanda bir tane oyuncu kalmamıştı. Bunu kulübede fark eden Beşiktaşlı futbolcu Olcay Şahan, takım arkadaşı Arda Turan'ı uyardı ve kaptan Arda, rakip yarı alana geçerek İzlanda'nın oyunu başlatmasına engel olmuştu. Tehlike, böylelikle son anda fark edilip önlenmiş oldu.

Kaynak: Skorer

120 milyonluk adamı sakatladık!

Haberin Devamı
YORUM YAZ