MENÜ

Vodafone Arena kombineleri tükendi!

Beşiktaş'ın 2016-2017 sezonunda Vodafone Arena'da oyanancak müsabakalarda geçerli olacak sezonluk bilet yani kombine satışı sona erdi. Siyah-beyazlı taraftarlar satışa çıkan bütün kombineleri tüketti.

Vodafone Arena kombineleri tükendi!

11 Nisan Pazartesi günü yeni evine resmen dönecek olan Beşiktaş'a taraftarından büyük destek geldi. Bir süre önce durdurulan Vodafone Arena kombine satışları, dün sabah 10 itibariyel yeniden staışa sunulmuş ve taraftardan büyük ilgi görmüştü. Beşiktaş bu sabah saatlerinde ise sadece 1903 kombine kaldığını resmi internet sitesinden duyurmuştu.

Siyah-Beyazlılar, az önce yaptığı açıklama ile Vodafone Arena'da 20126-2017 sezonunda oynanacak iç saha kombine biletlerinin tükendiğini iletti. Beşiktaş'tan yapılan açıklama şöyle;


Beşiktaş taraftarından yeni rekor!


Yenilenen fiyatlarla dün ve bugün taraftarlarımız kombinelere büyük ilgi gösterdi ve 2016-17 sezonu Vodafone Arena kombinelerinin tamamı satıldı.

Yeni yuvamız Vodafone Arena'da 11 Nisan'daki Bursaspor ve sonrasındaki Kayserispor ile Osmanlıspor karşılaşmaları için kombine sahibi taraftarlarımızın öncelikli bilet satın alma hakları bulunmaktadır. Bilet satışlarıyla ilgili detaylar daha sonra açıklanacaktır...

Şampiyonluk yolunda emin adımlarla ilerleyen Beşiktaşımıza desteğini bir kez daha sergileyen, siyah-beyaz aşkıyla 11 Nisan'ı sabırsızlıkla bekleyen büyük taraftarımıza teşekkürlerimizi sunarız.

Taraftarlarımız ve camiamız ile kenetlenerek, nice zaferler yaşayacağımız Vodafone Arena'yı büyük bir gururla açacak olmanın heyecanını yaşıyoruz.

Gücünü taraftarından alan Beşiktaşımız, yuvasına dönüyor...

11 Nisan'da yeni yuvamız Vodafone Arena'da buluşmak dileğiyle...


Haberin Devamı
YORUM YAZ