MENÜ

Vincent Aboubakar ile Beşiktaş "Bakar"

Rizespor maçında kaçırdığı gollerle gündem yaratan Vincent Aboubakar, Kayserispor'a karşı da çok net bir şansı harcadı. Beşiktaş, Vincent Aboubakar'ın sahada olduğu 149 dakikada sadece 1 kez rakip ağları sarsabildi.

Vincent Aboubakar ile Beşiktaş "Bakar"

Beşiktaş'ın Porto'dan Mario Gomez'in yerine transfer ettiği Vincent Aboubakar şanssızlığını bir türlü kıramadı.

Beşiktaş'ın Kamerunlu oyuncusu Vincent Aboubakar'ın geçen hafta Çaykur Rizespor ile oynanan maçta kaçırdığı 3 net gol pozisyonu gündem yaratmıştı ve 24 yaşındaki santrfor tartışılmaya başlanmıştı.

Beşiktaş'ın teknik patronu Şenol Güneş'in eleştiri oklarını üzerine çeken Vincent Aboubakar'ı cumartesi günü ilk 11'de sahaya sürdü. Ancak Vincent Aboubakar, Kayserispor maçında da şeytanın bacağını kıramazken 34. dakikada yüzde 100'lük bir gol pozisyonundan sonuç alamadı. Altıpasın içinde etrafında kimse yokken topu yerde yatan kaleci Muammer'in üzerine nişanlayan Vincent Aboubakar kaçırdığı gole kendisi bile inanamadı.

Santrfor sorunsalı (3)

Öte yandan Beşiktaş'ın şu ana kadar Aboubakar oyundayken etkisiz kaldığı da istatistiklere yansıdı. Beşiktaş, bu sezon ligde 15 gol attı. Bunların 14'ü Kamerunlu oyuncu sahada yokken atıldı. Beşiktaş'ın Vincent Aboubakar sahadayken bulduğu tek gol 6. haftada Adriano'nun 90+3'te Çaykur Rizespor ağlarına yolladığı füzeydi.

En çok net gol kaçıran 2. isim

Performansı eleştirilen Vincent Aboubakar, bu sezonun geri kalan bölümünde ligin en çok net gol pozisyonu kaçıran ikinci oyuncusu konumunda. Kamerunlu Vincent Aboubakar, 4 net gol pozisyonundan yararlanamadı ve henüz golle tanışamadı.

Kasımpaşalı Adem Büyük ise kaçırdığı 5 net gol pozisyonuyla bu istatistikte lider ancak onun 1 gol ve 2 asisti var.

(Vatan)

Haberin Devamı
YORUM YAZ