MENÜ

Van Persie ambulans bekledi

Akhisar Belediyespor-Fenerbahçe maçının ilk yarısında sedyeyle kenara alınan Robin van Persie, stat dışında 15 dakika ambulans beklemek zorunda kaldı.

Van Persie ambulans bekledi

Fenerbahçe, Akhisar Belediyespor deplasmanında bir dizi şanssızlığı peşpeşe yaşadı. Ancak öyle bir olay var ki resmen skandaldı. İlk talihsizlik Mehmet Topal'ın sebep olduğu penaltı pozisyonunda yaşandı. Topal, yaptığı hareket nedeniyle sarı kart görerek cezalı duruma düştü. Milli futbolcu böylece Süper Lig'in 11. haftasında Ülker Stadı'nda oynanacak Galatasaray derbisinde oynama şansını yitirdi.

İkinci talihsizlik ise Van Persie'nin sakatlığıydı. Ancak Hollandalı yıldızın yaşadığı talihsizlik, dakikalar ilerledikçe bir skandala dönüştü. Serdar Kesimal'in yaptığı hareket sonrası sol göz kapağında yırtık oluşan Van Persie, sedye ile stat dışına çıkarıldı. Göz kapağında oluşan yırtık nedeniyle dikiş atılması planlanan Van Persie ve Fenerbahçe sağlık heyeti, stat dışında ise şok bir olay yaşadı.


Robin van Persie hastanelik oldu


Ambulanslar staddan çıkamadı!

Stat içindeki ambulans dışarı çıkamadığı için Van Persie, Manisa Devlet Hastanesi'ne götürülemedi. Ambulansın neden staddan çıkamadığı ise sonradan ortaya çıktı. Ambulansların çıkış yapacağı kapının görevlisi, kapıyı kilitledikten sonra görev yerini terk etti. Bu nedenle ambulanslar çıkış yapamadı!

Bir süre sedye üzerinde beklemek zorunda kalan Hollandalı süperstar, 15 dakika sonra Manisa 19 Mayıs Stadı'na gelen ambulansla hastaneye götürülebildi.


Fenerbahçe'de Mehmet Topal cezalı duruma düştü

Haberin Devamı
YORUM YAZ